Valaki segít lefordítani magyarra (angol)?
All about Kristen
My twin sister's name is Kristen. Being a twin is grrat most of the time, however, it can also be a nightmare.
Kristen is verz calm and she's a good listener. She's the one I turn to whenever I've goy a problem. When I'm feeling diwn, sgr always helps ne cheer up. Apart from being my sister, sge's also my best friend.
Like all best friends, we fight sometimes.Kristen can be really stubborn. However, the most annoying thing about her is that she's a bit bossy. She often treats me like a ten-year-old! I can't stand it.
Kristen and I very active. We're bith interested in the same sports, so webspend a lot of time together. Kristen favourite pastime is clothes shopping, but I'm not too keen on that, so we don't usually go together. When I need to buy something shrvhelpsbout of course. She's got a great sense of fashion.
I like Kristen. She isn't the easiest person to get along with but we manage.
Mindent Krisztáról
Az ikertestvéremet Krisztának hívják. Ikernek lenni sokszor nagyszerű, de néha kész rémálom.
Kriszta nagyon nyugodt, és meghallgatja a problémáidat. Mindig hozzá fordulok, ha valami nincs rendben. Ha rossz kedvem van, ő mindig felvidít. Azon kívül hogy a testvérem, ő a legjobb barátom.
Mint minden legjobb barát, néha összeveszünk. Kriszta néha nagyon makacs. De a legbosszantóbb dolog vele kapcsolatban a főnökösködése. Gyakran úgy ketel mint egy tízévest! Ki nem állhatom.
Kriszta és én nagyon aktívak vagyunk. Mindkettőnket ugyanazok a sportok érdekelnek, így sok időt töltünk együtt. Kriszta kedvenc időtöltése a ruhavásárlás, de a ruhák engem nem érdekelnek, ezért többnyire nem együtt megyünk. Ha vennem kell valamit, akkor természetesen segít. Nagyszerű ízlése van a ruhák terén.
Szeretem Krisztát. Nem egyszerű kijönni vele, de elvagyunk.
(elég sok helyesírási hiba van az angol szövegben)
Telóról írtam és félrekattintottam egy párszor :D javítottam egy csomót de akkor ezek szerint át kellett volna néznem..
Am Köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!