Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Valaki letudná nekem az...

Valaki letudná nekem az alábbi magyar szöveget angolra fordítani?

Figyelt kérdés

Ugye tudod ? Én megértelek ,de döntened kell.

Fontos az állandó kapcsolat tartás köztünk a találkozó előtt.Barátok vagyunk én meghívtalak magamhoz,lakhatsz nálam vagy szállodában.Ígérem várni fogok rád a repülőtéren.Én ott leszek az adott napon. A többi a te döntésed.Döntsd el maradsz és megvárod a találkozót vagy kilépsz az életemből örökre.

2015. aug. 1. 17:29
 1/2 anonim ***** válasza:
You know, right? I understand you, but you will have to decide. It's important to keep in touch before the meeting. We are friends, I invited you, you can live with me or in a hotel. I promise I will be waiting for you at the airport. I will be there on that day. The rest is your decison. Decide: you stay and wait for the meeting, or you move out from my life forever.
2015. aug. 1. 17:41
 2/2 anonim válasza:
0%
You know, right? I get your point, but you have to decide. It's important to have a continous relation before we meet. We are friends, I invited you to live at me, or in hotel. I promise I will be waiting for you right at the airport. I will be there in that day. The rest is up to you. Decide if you stay and wait the meeting, or you get out of my life forever.
2015. aug. 1. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!