Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Tudtok olyan oldalakat ahol a...

Tudtok olyan oldalakat ahol a román nyelv nyelvtana részletesen le van írva?

Figyelt kérdés

Kérlek szépen benneteket,hogy ne írjatok ki rasszista válaszokat.Meg arra is hogy ne mondjátok hogy ronda és hogy miért akarom tanulni.

Mostanában megtetszett a nyelv és már próbáltam keresni valamilyen oldalt de nem jártam sikerrel.

Már úgy néhány alapdolgot tudok de az még nagyon kevés.

Az még jobb lenne ha az oldal román nyelvű mert így még jobban tudnám tanulni.

Van néhány ismerősöm akik kint élnek és ők csak románul beszélnek,viszont mikor kint voltam akkor nagyon kedvesek voltak és jól elvoltam velük. De nem tudok románul de szeretnék velük beszélgetni.Néhány dolgot ők is tudnak de az szinte semmi. Ezért szeretnék legalább középfokra eljutni.

2015. júl. 22. 12:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Ne törődj a sok lingvicista majommal! A románok örülni fognak, hogy a nyelvüket tanulod.

Wikipédia:

[link]

Sajnos többet nem találtam magyar nyelven, és többet nem is ajánlhatok, mert nem tanulom ezt a nyelvet.

Esetleg beadhatnád a keresőbe románul, hogy román nyelvtan, onnan is ki kell jönnie pár találatnak.

2015. júl. 22. 15:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy megpróbáltál segíteni.
2015. júl. 22. 16:00
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Ha beírod a google keresőbe, h "gramatica limbii romane", többet is kiad.

Ha van kérdésed írj nyugodtan privátba, Erdélyben élek, tudok románul :))

2015. júl. 24. 11:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2015. júl. 24. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!