Mi magyarul a superfetation (angol) vagy Superfötation (német)?
Figyelt kérdés
Mármint tudom mit jelent, de nem tudom, magyarra hogyan fordítanánk.2015. júl. 1. 22:11
1/2 anonim válasza:
Az erre használt magyar kifejezés a "szuperfekundáció", illetve tudomásom szerint állattenyésztők használják a felültermékenyülés szót is.
2/2 anonim válasza:
a szuperfekundáció egy kicsit különböző,bár sok magyar forrást nem találtam,ahogy magyar kifejezést sem.
"Superfetation happens when twins are conceived many days or weeks apart from two separate ovulations and from two different fathers or the same father, the second one after the first has already implanted. Superfecundation are twins with different fathers but ovulations the same day."
[link] ezt az magyar cikket találtam csak,itt le van írva mindkettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!