Lent írt mondatokat ANGOLUL tudná valaki?
Az osztály munkájának adminisztratív jellegű támogatása: különböző riportok elkészítése az Oracle rendszerből nyert adatok alapján
Stratégiai osztály létszámának nyilvántartása: ki-belépők, üres pozíciók, szervezeti átalakítások nyomon követése, szervezeti ábrák készítése, naprakész frissítése, riportok nyújtása az osztály vezetői számára.
Aktuális projektekben ad hoc jellegű feladatvállalás"
HASZNOS VÁLASZOKAT KÖSZÖNÖM
To provide administrative support to the department;
Preparation of various reports based on the Oracle system's information data.
Strategic record keeping of the department's personnel: outgoing and newly hired employees', current vacancies, keeping track of organisational changes, drawing up organisation's charter and maintaining it on a daily basis. keeping information system up to date
To provide administrative support to the department;
Preparation of various reports based on the Oracle system's information data.
Strategic record keeping of the department's personnel: outgoing and newly hired employees, current vacancies, keeping track of organisational changes, drawing up organisation's charter and maintaining it on a daily basis. Writing of reports for department's
managers.
Participation in current projects as needed.
Utolso mondatnak talan ez meg jobb, nyomossabb.
Contribution to current projects required as needed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!