Ezek a mondatok hogy vannak angolul? (fordítókban nem bízok, mondatokat sokszor helytelenül fordítja)
Figyelt kérdés
Délutánonként számítógépes játékokkal szoktam játszani, tanulok 2 órát,késő délután pedig elindulok sportolni.
A városban lehet közlekedni busszal taxial és gyalog
a busz és a taxi drága de nem fáradok el
Én szeretnék egy faluban élni mert ott nyugodtabb és csöndesebb az élet és mindenki ismer mindekit.
Én étkezek ötször egy nap. Általában főtt ételt eszek, mert az jobb a szervezetnek
Általában nem olvasok újságot de amikor olvasok akkor sport újságot olvasok, mert azok érdekelnek a legjobban
Az én városomban a gyárok és a rengeteg autó szennyez. Ez egy ipari város így nem meglepő
Én nagyon szerettem a gyerekori iskolámat mert ott voltak a gyerekkori barátaim
Előre is köszönöm!
2014. dec. 3. 18:30
1/1 anonim válasza:
Nem vállalunk ingyen házifeladat-megoldást, ez az oldal nem arra való. Oldd meg, majd kijavítjuk. A házi faladat arra való, hogy annak útján tanuld meg a nyelvet, nem hobbiból adja fel a tanár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!