Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hogyan kell leírni angolul?...

Hogyan kell leírni angolul? Kezdő angolos vagyok és nem tudom hogy hogyan kell ezeket a mondatokat leírni.

Figyelt kérdés
ez a kérdés amire válaszolni kell: Say what school you go to and what are your hobbies are. Azt tudom hogy gimibe vagy secondary grammar school az kell nekem csak nem tudom hogy hogyan kell mondatba tenni, szerintem így:I'm going to a secondary grammar school in...
2015. febr. 8. 15:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Say what school you go to and what your hobbies are.

I go to grammar school. (past simple-t használsz,hiszen minden nap mész.az I'm going to.. azt jelentené,h menni fogsz iskolába ,épp most,vagy holnap)

2015. febr. 8. 17:48
 2/2 anonim ***** válasza:
I attend high school/secondary grammar school. My hobbies are...(fishing, cycling, reading books etc.)
2015. febr. 8. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!