Lefordítanád ezt nekem angolra?
Tehát aki megteszi annak nagyon köszönöm! :)
A szöveg:
Az unokaöccse elhívta egy karácsonyi vacsorára, de ő nemet mondott. Aztán két férfi ment be az irodába, akik pénzt gyűjtöttek, de nem adott Nekik semmit.
Azon az estén Scrooge éppen a levesét ette, amikor meglátott egy szellemet. Jacob Marley volt, Scrooge halott munkatársa. Azt mondta, azért van ott, hogy figyelmeztesse és, hogy három szellem fogja meglátogatni.
Az első szellem az elmúlt Karácsonyok szelleme volt. Visszavitte kiskorába, amikor nővérével még boldogan ünnepelte a Karácsonyt, aztán a munkahelyére, ahol úgyszintén, de már a szerelme is ott volt. Később nem állította meg a lányt, amikor elment. Ekkor már fukar és kapzsi volt.
Nagyon köszi, Aki megteszi! :D
Úristen, de fura visszaolvasgatni:)
Kb 2 hete derült ki, hogy megvan a középfokú angol nyelvvizsgám és a csoportban a legjobb angolos lettem:D:$
Téged felvettek anglisztikára, vagy hova jelentkeztél?:)
Szia!
Most láttam, hogy írtál ide. Gratulálok a nyelvvizsgádhoz! :)
Nekem azóta már a felsőfok is megvan, és igen, felvettek anglisztikára, Veszprémbe járok. :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!