Ezt a két angol mondatot hogyan kéne helyesen írni? Jó így?
I mostly use acrylics and pastel to paint and as to draw I prefer charcoal and fineliner. I very like the colors of watercolor, but as a technique I regard it a bit difficult.
Főleg akrilt és pasztellt használok festéshez és ami a rajzoláshoz pedig a szenet és a tűfilcet. Szeretem a vízfesték színét, de mint technika egy kissé nehéznek tartom.
I mostly use acrylics and pastel for my paintings, for drawings I prefer charcoal and fineliner. I love the vividness of watercolour, but I find the medium a bit difficult.
Egyébként ezt hogy sikerült? Elég sok művészeti képzettségem van, de úgy tudom, pasztellel rohadtul nem festünk. A pasztell porkréta, nem vizes technika.
Nos a pasztell egy köztes médium,akár a szén abban az értelemben,ahogy használni szokás. Én ugyanúgy dolgozom vele,mintha festenék. Foltokat rakok fel és fokozatosan alakítom ki a képet,nem pedig vonalasan.
Szóval egy pasztell kép lehet rajz is és lehet festmény is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!