Hogy a magyar emberek nagy része nem beszél angolul, és itt azokra gondolok akiknek megvolt rá a lehetősége (pl. iskolában) hogy "ingyen" megtanulhassák, pedig még csak nem is nagyon nehéz vagy bonyolult nyelvről van szó mint az orosz kínai vagy japán.
De a legjobban az szokott bosszantani amikor megkérdezik hol tanultam meg ilyen jól angolul...hát az mindennek a teteje na mégis hol...az iskolában
De a kedvencem: "De jó neked hogy te beszélsz angolul"
ízlések és pofonok..megérted amit írok nem? Akkor meg?
De ha nem értenéd akkor meg értsd jól..
2014. nov. 22. 16:48
22/39 anonim válasza:
Édes bogár, nem véletlenül vannak helyesírási szabályok. És nem, nem azért, hogy áthágjuk őket. Ez nem ízlés kérdése, meg nem úgy van, hogy majd megérti, aki akarja...
2014. nov. 22. 16:52
23/39 A kérdező kommentje:
Szeretek veszélyesen élni és megszegni a (nyelvtani) szabályokat :D
Jaj ne lovagoljatok már ezen ez is olyan tipikus magyarkodós dolog bezzeg a külföldiek szinte csak Magyarországon van ez a nyelvtani náciskodás
2014. nov. 22. 16:55
24/39 anonim válasza:
Jaj, istenem, és még büszke is arra, hogy analfabéta. Na jó, jót beszélgettünk. Neked van igazad - mindenben.
2014. nov. 22. 16:59
25/39 A kérdező kommentje:
nem vagyok analfabéta -.-' mindegy te meg kötekedős vagy és még paraszt is.. (meg rosszindulatú én hol sértegettelek téged mindegy legyél boldog de ismeretlen emberek nem szép dolog sértegetni..)
2014. nov. 22. 17:07
26/39 anonim válasza:
Például ott sértegettél, hogy "ez olyan tipikus magyarkodás". Egyébként mondtam, ha nem lennél ilyen rútul arrogáns, nem ezt kapnád. De az vagy, barátom.
2014. nov. 22. 17:11
27/39 anonim válasza:
Vagy itt: "Talán sajnálnom kéne valakit a saját lustasága miatt?"
2014. nov. 22. 17:14
28/39 A kérdező kommentje:
Én kérek elnézést akkor ha valaki megbántottam mert nem ez volt a célom és ezt ne vegyétek arroganciának vagy lenézésnek valószínűleg máshogy ment át mint ahogy szántam
2014. nov. 22. 17:16
29/39 A kérdező kommentje:
egyébként Kanadában vagyok eladónő megsúgom szerencsére nem otthon már
2014. nov. 22. 17:17
30/39 anonim válasza:
Jaaa, szóval te vagy az, aki elszabadult egy fejlettebb országba, majd elfelejtette, honnan indult. Ó, okos vagy, nesze, cukor.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!