Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mi a véleményetek Balázs Géza...

Mi a véleményetek Balázs Géza "nyelvészeti" műsoráról a Kossuth Rádióban, a Tetten ért szavakról?

Figyelt kérdés
mert engem irritál a fickó, és nem azért mert homokos, hanem mert botrányos a minősége a műsornak, az egyszemélyes sójával elmehetne már a fenébe, egyáltalán hogy került egy ilyen műsor élére?! kinek az ismerőse? kérünk és követelünk RENDES NYELVÉSZETI MŰSORT A KÖZMÉDIÁBA! BOTRÁNY!Vissza Grécsyvel, Balázs Géza forduljon fel! nincs erről petíció?

#nyelv #műsor #rádió #anyanyelv #nyelvészet #Grétsy #Balázs Géza #nyelvi műsor #tetten ért szavak #tetten ért
2014. nov. 4. 18:00
1 2 3 4 5
 31/50 BringaManó ***** válasza:

"egy dolgot a javára kell írni: könnyűek a vizsgái, és alig kell rájuk készülni

...

Ezek az előnyei."

Hű, de szuper, gratulálok – készül az utánpótlás, így még belőled is lehet hasonló prof, hurrá...

Szerencse, hogy csak nyelvészetről van szó, nem sebész vagy építőmérnök...

2023. ápr. 23. 22:50
 32/50 anonim ***** válasza:
Miért lenne jó bonyolult vizsga egy olyan embertől, aki áltudományos dolgokat oktat, te nagyeszű? BG tagadja a nyelvrokonságot, fraktálokról meg hasonlókról úgy beszél, hogy azt se tudja, mi van. De látom, te az embereket szidni jársz ide.
2023. ápr. 24. 01:04
 33/50 BringaManó ***** válasza:
ha te írtad a 31-es hosszas laudációt, akkor most elszégyelltem magam, hogy az embereket szidni járok ide... XDDD
2023. ápr. 24. 02:58
 34/50 anonim ***** válasza:

"Te nem a műsorról beszélsz, hanem rágalmazol egy embert, hogy korrupt, hogy valakinek a valakije stb."

Ami azt illeti, a kérdező semmi olyat nem mondott, amit nem mondanak nyelvészek is. Nyelvészfórumok anyagai vannak fent a neten felháborodott nyelvészek írásaival, amik pont ezt a kérdést tárgyalják.

2023. jún. 8. 11:32
 35/50 anonim ***** válasza:

33-as:

Nem tudom, mit nem értesz ezen. Van egy ember, aki nem tanít jól. Nyilván előny, hogy könnyű a vizsgája, hiszen ha még szívatna is az áltudományos dolgaiból, az pláne rossz lenne. Azért írtam le ezt a rész, hogy en legyünk bele szemben igazságtalanok, és megemlítsek pozitívumot is. Ezért hangsúlyoztam azt is, hogy én soha nem hallottam, hogy egy hallgatót sértegetett, bántott, szidott volna.

Ennek semmi köze az én tanulmányi előmenetelemhez. Amit fent írtál, az érvelési hiba, ninc sok-okozati összefüggés abban, amit írsz. Az, hogy egy hülyeségről szóló óra anyagát nem is akarom szivatósan tanulni nem mond el semmit arról, hogy a többi tanárnál hogy és mit tanultam, akik felé nagy tisztelettel vagyok, és akiknél kellett tanulni - de jogosan.

Szerintem szándékosan értetlenkedsz ezzel kapcsolatban.

2023. jún. 8. 11:48
 36/50 anonim ***** válasza:
Az elgépelésekért elnézést, mea culpa.
2023. jún. 8. 11:49
 37/50 anonim ***** válasza:

*ne

*nincs

2023. jún. 8. 11:50
 38/50 anonim ***** válasza:

Amúgy meg túl van tárgyalva, én a kérdezőnek válaszoltam, innentől részemről le van zárva a vita. A kérdezőnek esetleg figyelmébe ajánlom ezt:

[link]

Ugyanez igaz a mostanában induló új műsorra is az M5-ön, ha jól emlékszem. Csőre Gábor a műsorvezetője.

2023. jún. 8. 11:52
 39/50 anonim válasza:
Nem tisztességes ember. A médiában nem véletlenül voltak balhéi. Szakmailag nulla. Emberileg is.
2024. febr. 15. 23:23
 40/50 A kérdező kommentje:
34-es tudsz mutatni ilyen véleményeket ? fórumokat?
dec. 17. 10:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!