Mi a véleményetek Balázs Géza "nyelvészeti" műsoráról a Kossuth Rádióban, a Tetten ért szavakról?

"egy dolgot a javára kell írni: könnyűek a vizsgái, és alig kell rájuk készülni
...
Ezek az előnyei."
Hű, de szuper, gratulálok – készül az utánpótlás, így még belőled is lehet hasonló prof, hurrá...
Szerencse, hogy csak nyelvészetről van szó, nem sebész vagy építőmérnök...

"Te nem a műsorról beszélsz, hanem rágalmazol egy embert, hogy korrupt, hogy valakinek a valakije stb."
Ami azt illeti, a kérdező semmi olyat nem mondott, amit nem mondanak nyelvészek is. Nyelvészfórumok anyagai vannak fent a neten felháborodott nyelvészek írásaival, amik pont ezt a kérdést tárgyalják.

33-as:
Nem tudom, mit nem értesz ezen. Van egy ember, aki nem tanít jól. Nyilván előny, hogy könnyű a vizsgája, hiszen ha még szívatna is az áltudományos dolgaiból, az pláne rossz lenne. Azért írtam le ezt a rész, hogy en legyünk bele szemben igazságtalanok, és megemlítsek pozitívumot is. Ezért hangsúlyoztam azt is, hogy én soha nem hallottam, hogy egy hallgatót sértegetett, bántott, szidott volna.
Ennek semmi köze az én tanulmányi előmenetelemhez. Amit fent írtál, az érvelési hiba, ninc sok-okozati összefüggés abban, amit írsz. Az, hogy egy hülyeségről szóló óra anyagát nem is akarom szivatósan tanulni nem mond el semmit arról, hogy a többi tanárnál hogy és mit tanultam, akik felé nagy tisztelettel vagyok, és akiknél kellett tanulni - de jogosan.
Szerintem szándékosan értetlenkedsz ezzel kapcsolatban.

Amúgy meg túl van tárgyalva, én a kérdezőnek válaszoltam, innentől részemről le van zárva a vita. A kérdezőnek esetleg figyelmébe ajánlom ezt:
Ugyanez igaz a mostanában induló új műsorra is az M5-ön, ha jól emlékszem. Csőre Gábor a műsorvezetője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!