Mi a véleményetek Balázs Géza "nyelvészeti" műsoráról a Kossuth Rádióban, a Tetten ért szavakról?

8 éve kérdeztem meg ezt, és válaszolgattam izgágán a kérdésekre. ez igaz. de nem, nem buktam meg nála, nekem Hőnyi Ede volt a tanárom, aki nagyszerűen tudta a magyar nyelvtant, és átadni is sikerült a tudását, nem beszélt mellé, ahogy műsoraiban Balázs Géza folyamatosan teszi. Lehet régen voltak jó műsorai, de akkor amikor hallgattam, kritikátlanul rosszak voltak. teljesen felidegesített a műsora ami az elbutulást erősíti.
látom előttem lévő is látja, hogy a teljesítménye elég sivár az egyetemen

ha 8 év alatt nem jöttél rá, hogy mennyire gáz volt, amit akkor előadtál, akkor tényleg hagyjuk is, reménytelen.
(nem, nem fogom elmagyarázni, pattogj tovább nyugodtan.)

tökmindegy, nem (elsősorban) tartalmi gondok voltak/vannak az OP ámokfutásával
(azt pedig nem hinném, hogy a nyelvművelésről bárki azt állítja, hogy tudomány, de ezt te jobban tudhatod, én nem vagyok nagyon járatos ezekben a körökben)
én is utálom balázs gézát (szándékos a kisbetű!), és ahogy látom, elég megosztó személyiség, én több rosszat hallottam róla, mint jót!
az is elég érdekes, hogy számolatlan tisztséget visel mindenféle NER-közeli szervezetben, mindenhol fejes, vezetői pozíciót tölt be, az SZFE doktori iskolájának úgy lett a vezetője, hogy az égvilágon semmi köze a színház- és filmtudományhoz, nincs értékelhető tudományos előélete ezen a területen.
sokaktól hallom azt is, hogy nagyképű, lekezelő, és az a durva, hogy panaszt sem tudsz kinél tenni rá, mert mindehol ő a főnök, így nem működik a fékek és ellensúlyok rendszere, bármit megtehet.

"-asokat, 4-eseket osztogat"
Bocsánat! 4-eseket, 5-ösöket, szóval jó jegyeket! Elírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!