Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mi a véleményetek Balázs Géza...

Mi a véleményetek Balázs Géza "nyelvészeti" műsoráról a Kossuth Rádióban, a Tetten ért szavakról?

Figyelt kérdés
mert engem irritál a fickó, és nem azért mert homokos, hanem mert botrányos a minősége a műsornak, az egyszemélyes sójával elmehetne már a fenébe, egyáltalán hogy került egy ilyen műsor élére?! kinek az ismerőse? kérünk és követelünk RENDES NYELVÉSZETI MŰSORT A KÖZMÉDIÁBA! BOTRÁNY!Vissza Grécsyvel, Balázs Géza forduljon fel! nincs erről petíció?

#nyelv #műsor #rádió #anyanyelv #nyelvészet #Grétsy #Balázs Géza #nyelvi műsor #tetten ért szavak #tetten ért
2014. nov. 4. 18:00
1 2 3 4 5
 21/50 anonim válasza:
Most bukkantam csak erre a kérdésre és teljesen lesokkolt. Hogy lehet hogy így fröcsög a rosszindulat egy emberből egy másik iránt? Balázs Gézát ismerem személyesen is, tanított is és nem csak fantasztikus tanár, hanem emberként is nagyszerű. Valószínűleg kedves kérdező te az egyik tanítványa lehetsz, aki gondolom semmit nem tanult a vizsgára és mondjuk megbukott, vagy rossz jegyet kapott és most így próbálod meg befeketíteni őt. Szánalmas, primitív és buta ember lehetsz a stílusod alapján és remélem ez a nagyszerű ember sosem talál rá erre a kérdésre és nem kell ezeket a szavakat olvasnia. Menj orvoshoz!!!
2015. febr. 22. 15:45
 22/50 anonim válasza:
Ne haragudj kedves Kérdező, de ritka primitív ember lehetsz a kommentjeid alapján. Szégyen.
2022. jan. 9. 15:54
 23/50 anonim ***** válasza:
21-esnek: a kérdező stílusa valóban hagy kívánnivalót maga után. Ugyanakkor nincs igazad: én is tanultam tőle, sok órájára jártam, mert kötelező volt, és én is - meg sok másik évfolyamtársam - tartom a tanár urat nagyképűnek és béna humorú embernek, aki sokkal jobban menedzseli magát, mint amennyire ezt megérdemli. Ami azt illeti, a tanári kar is gondol hasonlókat, például a volt konzulensem. És sosem kaptam a tanár úrtól 5-ösnél rosszabb jegyet. Mire kellett volna? A pár kérdéses minivizsgáira?
2022. jan. 9. 22:01
 24/50 A kérdező kommentje:

8 éve kérdeztem meg ezt, és válaszolgattam izgágán a kérdésekre. ez igaz. de nem, nem buktam meg nála, nekem Hőnyi Ede volt a tanárom, aki nagyszerűen tudta a magyar nyelvtant, és átadni is sikerült a tudását, nem beszélt mellé, ahogy műsoraiban Balázs Géza folyamatosan teszi. Lehet régen voltak jó műsorai, de akkor amikor hallgattam, kritikátlanul rosszak voltak. teljesen felidegesített a műsora ami az elbutulást erősíti.

látom előttem lévő is látja, hogy a teljesítménye elég sivár az egyetemen

2022. jún. 24. 13:42
 25/50 BringaManó ***** válasza:

ha 8 év alatt nem jöttél rá, hogy mennyire gáz volt, amit akkor előadtál, akkor tényleg hagyjuk is, reménytelen.

(nem, nem fogom elmagyarázni, pattogj tovább nyugodtan.)

2022. jún. 24. 14:48
 26/50 anonim ***** válasza:
100%
Pedig igaza van. Balázs Gézát a nyelvészeti szakma kontárnak tartja, a tanszékvezetői posztot azért kapta meg, mert a másik két jelölt közt vita volt, és ő volt az egyetlen jelölt, akinél nem merült fel az elfogultság. A nyelvművelés áltudomány, a nyelvészet nem ez. Balázs Géza tudománytalan dolgokat művel, és ezzel a nyelvésztársadalom (nem, nem azok, akiket a tévében látsz, hanme az igaziak) egyetért. Most megkapta a Magyar Nyelvőr folyóiratot, lerontotta a minőségét, több intézet elhatárolódott tőle, és nemtetszését fejeztte ki.
2022. jún. 24. 18:40
 27/50 BringaManó ***** válasza:

tökmindegy, nem (elsősorban) tartalmi gondok voltak/vannak az OP ámokfutásával

(azt pedig nem hinném, hogy a nyelvművelésről bárki azt állítja, hogy tudomány, de ezt te jobban tudhatod, én nem vagyok nagyon járatos ezekben a körökben)

2022. jún. 25. 08:55
 28/50 anonim ***** válasza:
Sok laikust megtéveszt.
2022. jún. 26. 20:10
 29/50 anonim válasza:

én is utálom balázs gézát (szándékos a kisbetű!), és ahogy látom, elég megosztó személyiség, én több rosszat hallottam róla, mint jót!

az is elég érdekes, hogy számolatlan tisztséget visel mindenféle NER-közeli szervezetben, mindenhol fejes, vezetői pozíciót tölt be, az SZFE doktori iskolájának úgy lett a vezetője, hogy az égvilágon semmi köze a színház- és filmtudományhoz, nincs értékelhető tudományos előélete ezen a területen.

sokaktól hallom azt is, hogy nagyképű, lekezelő, és az a durva, hogy panaszt sem tudsz kinél tenni rá, mert mindehol ő a főnök, így nem működik a fékek és ellensúlyok rendszere, bármit megtehet.

2023. ápr. 14. 14:08
 30/50 anonim ***** válasza:

"-asokat, 4-eseket osztogat"

Bocsánat! 4-eseket, 5-ösöket, szóval jó jegyeket! Elírtam.

2023. ápr. 23. 13:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!