Mi a BALÁZS angol megfelelője?
Figyelt kérdés
2011. jan. 14. 16:05
2/13 anonim válasza:
Szótár szerint: BLAISE
Még soha nem hallottam, de attól még igaz lehet.
4/13 anonim válasza:
a francba, az első lelőtte a poénomat :D ezt én akartam.. :)
5/13 anonim válasza:
:DDD az elsőre szavazok, mi poénból így hívtuk a balázs nevű osztálytársunkat írásban régen:)
egyébként a Blaise-t vagy mit én sem hallottam még soha, szerintem valami kitalált dolog, olyan erőltetett.
6/13 anonim válasza:
Pedig van ilyen név az angoloknál. Mármint olyan, hogy Blaise.
8/13 anonim válasza:
...Blaise a Harry Potterben volt valami mellékszereplő, nem?
9/13 anonim válasza:
Meg nem lattam atirva angolra. Mindig mint Balazs szerepel. Lasd Uma Thurman volt baratjat, Andre Balazst.
10/13 anonim válasza:
Ja, a Harry Potterben van egy Blaise Zambini (vagy mi a fene) nevű mellékszereplő :) Talán az első részben asszem, de csak annyi, hogy beosztja a Teszlek Süveg, meg asszem a 6. részben is szerepel pár sor erejéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!