Mondatok, amik viccesek lesznek a ". , de nincs lehetőségem szexelni" befejezéssel?
Kiindulás: -"Mert lehet, hogy van infrastruktúra, utak, kórházak, tömegközlekedés, közbiztonság az országban, de nincs lehetőségem szexelni."
- "A >>..., de nincs lehetőségem szexelni<< befejezés minden mondat után odafűzhető :)"
Eddigi eredmény:
- "Elhull a virág, eliramlik az élet de nincs lehetőségem szexelni"
- "Luke, én vagyok az apád, de nincs lehetőségem szexelni."
- "Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a regimentje, de nincs lehetőségem szexelni. Ha még egyszer azt üzeni, mindnyájunknak el kell menni."
- "Én vagyok a Doktor. Időúr vagyok, a Gallifrey bolygóról jöttem a Kasterborus csillagképből. 904 éves vagyok. Én vagyok a Közelgő Vihar és a Sötétséghozó, de nincs lehetőségem szexelni"
- "Kis lépés ez egy embernek, de hatalmas ugrás az emberiségnek, de nincs lehetőségem szexelni."
- "Minden relatív, de nincs lehetőségem szexelni."
A szabály tehát egyszerű, fogjatok gyakran használt vagy elhíresült mondatokat, a végére tegyétek oda a "...,de nincs lehetőségem szexelni" tagmondatot, aztán az eredményt osszátok meg itt. :)
A kocka el van vetve, de nincs lehetőségem szexelni!
Hannibál a kapuk előtt, de nincs lehetőségem szexelni!
Ööömm erről annyit írnék, hogy az is elég gyatra ember aki nem tud magától kitalálni egy normális mondást, akár a hétköznapi életéből is de az aki beírja a keresőbe majd onnan másolja, igen szánalmas. Na most ide jöttél kéregetni.... Szerinted milyen szóval illesselek?
De, hogy ne maradj válasz nélkül:
"Elfogyott a zsepi,
Nincs pénzem újat venni.
Markom is szégyenli,
De nincs lehetőségem szexelni."
...
I.B.T., a fenti mondatok jelentős részét én alkottam. Nem kéregetek, csak szeretném másokkal is megosztani az élményt, amit ez a kis játék nyújt. Ha te nem találod szórakoztatónak, akkor nyilván nem kell benne részt venned. Viszont a versike nagyon jó, szóval örülök, hogy mégis megtetted :)
Hatos, ez esetben elnézést, félreértettem.
Rabok legyünk vagy szabadok? De nincs lehetőségem szexelni!
Talpra magyar, hí a haza, de nincs lehetőségem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!