Valaki aki jól tud franciául nem szeretne lefordítani egy fél oldalad szöveget? Köszönöm:D
Attol függ, miröl lenne szo.
(Pillanatnyilag nem müködik a magyar billentyüzetem, de majd kijavitom, ha valaki segit.)
A klavihoz, esetleg hasznát veszed, kedves Julianna.
Ha nincs HU felirat, a tálcára kell lent kattintani jobb gombbal, Eszköztárak, majd a nyelvi eszköztárat kiválasztani és ott kell, hogy legyen a HU felirat ezután.
Startmenü / Vezérlőpult / Regionális és nyelvi Beállítások / Nyelvi Beállítások fül / További beállítások
Még egy infó a kavihoz
Ha Windows XP-t használsz, a képernyőn jobb oldalt lent kéne lennie egy HU feliratnak. Ha erre jobb egérgombbal rákattintasz és a Beállítások... menüpontot választod ki, hozzáadhatsz tetszőleges nyelvű billentyűzetet.
Ha megvan, akkor az ALT + SHIFT gombok együttes megnyomásával váltogathatsz, magyar, francia és egyéb beállított billentyűzetek között.
Ezt az infót találtam, ilyenformában még nem használtam, ezért nem biztos hogy jól fog működni a klavid,
próba szerencse!!
Próbálok segíteni Neked kedves Julianna, hisz'oly sokat segítettél már nekem, amit nagyon szépen köszönök.
Á, basszus ezt én sem tudom,hogy hogyan kell helyrehozni.
Tedd fel kérdésnek, az informatika,számítástechnika, talán az arra járó informatikus, tud válaszolni a kérdésedre, hogy hogyan kell visszavarázsolni az eltűnt nyelveket.
Barátaid nem tudnak segíteni?
Sziasztok, sikerült!
Föltettem a kérdést az informatika rubrikában, és végül nagynehezen megértettem, amit ott magyaráztak.
De igen, utolsó hozzászóló, meg tudtam volna kérdezni a barátaimat is, de ahhoz várnom kellett volna legalább hétfőig, és most igazán nincs időm!
Kedves kérdező, elnézést ezért a hosszas offért!
Add meg a szöveget, amit le kell fordítanod, segítek, ha tudok.
Ámbár még azt sem írtad meg, hogy franciáról kell-e magyarra fordítani, vagy fordítva.
Hát akkor küldd azt a "fél oldalt", meglátjuk, mit tudunk vele csinálni.
Ha franciát tanulsz, legjobb lenne, ha leírnád, hogy Te mire jutottál, mi pedig kijavítjuk.
Jó lesz ez így?
Ça me convient, "chuis d'acc"!
Csak ne mondjátok már, hogy én vagyok a "legprofibb"!
Mindenk lehet jó minden nyevlből, ha szereti és gyakorolja.
Itt csak arról van szó, hogy én régebben használom, mint a többiek, és talán több tapasztalatom van.
De csak én tudom, hogy még így is mennyi hibát követek el...
Egyébként jöhet az a szöveg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!