Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Thai, indonéz vagy szuahéli...

Thai, indonéz vagy szuahéli nyelvet tanuljak?

Figyelt kérdés

Nem tudom miért, de nagyon vonzanak az egzotikus nyelvek, és ezeket néztem ki. Angolul és olaszul felsőfokon beszélek. Légyszíves ne írjatok olyanokat, hogy német/orosz/kínai, stb mert tisztában vagyok a hasznosságukkal de én most valami egzotikus nyelvet szeretnék tanulni.

Még egy kérdés: Thaiföldön, Indonéziában vagy Kenyában/Tunéziában beszélik legkevésbé az angol nyelvet? Ez is fontos érv.

Köszi mindenkinek!!!! (:

2014. aug. 29. 09:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
a szuahéli a kedvencünk a párommal. Nem tanuljuk, de a "jambo bwana" számot mindig torkunk szakadtából énekeljük :D Tehát mi a szuahélire szavazunk!
2014. aug. 29. 19:58
 12/16 A kérdező kommentje:
Nekem is nagyon tetszik! (:
2014. aug. 29. 20:42
 13/16 anonim ***** válasza:

Indonéziában beszélik legkevésbé az angolt. És Indonézia messze az egyik legérdekesebb, legszebb ország barátságos emberekkel. Én ha tehetném ott élnék. Én is megtanultam pár szót indonézül és sokkal könnyebben boldogultunk. A nyelv nem túl nehéz. Pl a többesszámot egyszerűen úgy képzik hogy kétszer mondják az adott szavat. pl kacsák - bebek bebek

A thai tonális nyelv nagyon nehéz a helyes kiejtést megtanulni.

2014. aug. 30. 09:42
 14/16 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a thai a legnehezebb de talán az áll legközelebb a szívemhez..
2014. aug. 30. 09:51
 15/16 anonim ***** válasza:
Már elkezdted tanulni az egyiket? Melyik mellett döntöttél?
2015. febr. 12. 22:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Melyik nyelvet tanulod végül? :)
2020. máj. 16. 05:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!