Thai, indonéz vagy szuahéli nyelvet tanuljak?
Nem tudom miért, de nagyon vonzanak az egzotikus nyelvek, és ezeket néztem ki. Angolul és olaszul felsőfokon beszélek. Légyszíves ne írjatok olyanokat, hogy német/orosz/kínai, stb mert tisztában vagyok a hasznosságukkal de én most valami egzotikus nyelvet szeretnék tanulni.
Még egy kérdés: Thaiföldön, Indonéziában vagy Kenyában/Tunéziában beszélik legkevésbé az angol nyelvet? Ez is fontos érv.
Köszi mindenkinek!!!! (:
Kenyában elég jól beszélik, majdnem 100 évig brit gyarmat volt, Thaiföldön a turisták miatt elég elterjedt, Indonéziáról fogalmam sincs, Tunéziában viszont inkább a francia dominál.
Ha nem hasznosság alapján akarod tanulni akkor ez teljesen rajtad áll. Indonézia benn van a top10 legnépesebb országok közt, szóval talán azt.
#2: Szerintem az Tanzánia akart lenni, már a szuahéli nyelvből kiindulva. :)
Tanzániában viszont egyik hivatalos nyelv az angol, elég sokan beszélik/megértik.
Tanzániára gondoltam, bocsánat (:
Eléggé a thai felé húz a szívem, de azt hallottam, hogy tonális nyelv, mint a kínai. Ebből kiindulva talán nehéz lenne...
Valamiért kevertem 2 kérdést és azt hittem te beszélsz Franciául :D
Amúgy nem túl nehéz nyelv,de nem is a könnyűek közé tartozik. Inkább ilyen arany középút.
Igazából olyat nem ismerek aki Indonézül tud. Olyat viszont igen aki Thaiföldön él évi 3-6hónapot és már az első 3hónapja után ragadt rá bőven.
Viszont minden nyelvet tudsz tanulni otthon, de ilyen esetekben sem árt időközönként egy magántanár.
Szerintem heti 1 vagy havi 1-4 óra tanárral azért nem ártana, úgy fix, hogy nem rögzül rosszul és a nehezebb részeken átlendít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!