Olasz vagy francia nyelvet tanuljak? (többi lent)
Az olasz talán picit közelebb áll a szívemhez de hallottam, hogy a francia sokkal hasznosabb. Az is tetszik, de úgy tudom, hogy az olasz a végén nagyon nehéz lesz, akármilyen könnyűnek is tűnik az elején...
Még a hollandon is gondolkodom, meg talán a spanyolon is, az is tetszik. Ti melyiket választanátok? (Főleg az olasz-francia közül) a helyemben? Vagy tanuljam őket egyszerre?
Ui: otthon tanulnám
Előre köszönök minden segítséget!!! (-:
Köszi a gyors válaszokat!
Jó a nyelvérzékem, de igazad van, rettentő nehéz...Az olasz könnyűnek tűnik, de a végén nehéz lesz, legalábbis így tudom.
Kedves utolsó: Nem tudom komolyan gondoltad-e, de komoly válaszokat kérek, nagyon komolyan gondolom a nyelvtanulást.
Várom még a további válaszokat! (-:
"Francia nyelvvel jóval több pénzt tudsz keresni mint a többivel."
Ez mekkora egy hülyeség.
Írod, jó a nyelvérzéked, akkor válaszd a franciát.
Kicsit nehéz, de szép, és hasznos, ha terved van vele.
természetesen, v nem természetes? nem tudom!
A magyarok leginkább a könnyebb angolt,és németet választják.
A piac telített e két nyelvből.
A spanyol,az olasz szép, de nincs rá kereslet, ha csak nem a itt levő cégek miatt.
A francia, azzal többre fogsz menni, itthon, és bármerre is mennél.
A döntés a tiéd. Nem kell megriadni, sajna egyik nyelv sem könnyű, de megtanulhatók sok sok kitartással.
Üdv, és minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!