Olasz, francia vagy portugál nyelvet tanuljak?
Gondolom a hasznosság miatt sokan a franciát ajánlanátok, de nagyon nehéznek tűnik a kiejtése. A portugálé is. Viszont az olasz meg a végén lesz nagyon nehéz...Mindhármat nagyon nagyon szívesen tanulnám. Melyiket ajánlotok és miért?
Köszi!! (-:
Portugál- link. hallgasd meg. szerintem nem nehéz a kiejtése.
fent bal kéz felé van egy nyíl. menj rá, és ír egy csomó mondatot magyarul, arra katt és nyílik a portugál szavak értelme, és kiejtése.
Remélem tudtam segíteni.;)
Inkább a felfelé mutató nyíllal navigálj.
adja a menüt magyarul.
Melyikkel érdemes kezdeni?
Köszi a válaszokat!
Itt van egy szuper link. Kedvedre válogathatsz.
Mindegyikben tudod hallgatni is az adott nyelvet.
Amelyik a legszimpibb, amelyikről úgy gondolód, nem túl nehéz a kiejtése azt válasszad.
Én a norvég, portugál, svéd, olasz, spanyol, és franciát választanám, ha lenne időm, és kitartásom.
Kérdezed kedves kérdező.'
A portugál kiejtés nagyon vészes?'
Mivel a kérdésed érdeklődés mutat e portugál nyelv iránt, én így első hallásra egyáltalán nem találom nehéznek, nem nyeli el a betűket, csak itt-ott, figyelni kell,
Kiejti a betűket mint a magyar.!
persze itt is vannak, másképp írja, másképpen ejti, de ez a magyarban is van.
Első a portugál alfabet ABC megismerése, azon megmutatják mely hangokat kell másképpen ejteni.
Oke, hálás köszönet! (-:
Portugál után esetleg könnyebb a francia vagy az olasz?
Kedves kérdező, mivel azt kérdezed a portugál után melyik könnyebb az olasz v, a franciska.
Megcserélném a portugál helyett az olasszal kezdeném, az sem nehezebb se könnyebb min a portugál. Ha a franciát szeretnéd majd, akkor az olasszal kezd, sok szó egy kis betű eltéréssel egyező olasz&francia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!