Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Lefordítanád ezt nekem valaki?

Lefordítanád ezt nekem valaki?

Figyelt kérdés

Jól telt a hétvégém. Én is a családommal voltam, pihentem......

Pest és a tűzijáték csodálatos volt. Nagyon szeretem Budapestet, az egyik legszebb városnak tartom. Sajnos ritkán megyek Pestre és nem is ismerem annyira, szóval mielőtt világot látnék, a magyar fővárost is meg kell ismernem jobban! :)

Egyébként szeptember 10én és 20án is megyek Budapestre. 2 koncert lesz: 10én HKD, 20án OMG. :)

Szóval a szeptember sűrű lesz. Elkezdek dolgozni, esküvő, koncertek és Szegedet is be kell iktatnom valahogy...... :P

2014. aug. 24. 22:02
 1/6 anonim ***** válasza:
89%

Well on the weekend. I was with my family, I rested ......

Pest and the fireworks were amazing. I love Budapest, one of the most beautiful cities hold. Unfortunately, rarely go to Budapest and did not know her, so before you see the world, the Hungarian capital also have to know better! :)

Otherwise, Sept. 20and 10én and I go to Budapest. 2 concert will be: HKD 10én, 20and OMG. :)

So September will be thick. I start to work, weddings, concerts and Szeged also need to do something ......: P

Nun am Wochenende. Ich mit meiner Familie war, ruhte ich mich ......

Pest und das Feuerwerk waren erstaunlich. Ich liebe Budapest, eine der schönsten Städte zu halten. Leider nur selten nach Budapest zu gehen und sie nicht kannte, so, bevor Sie die Welt sehen, die ungarische Hauptstadt auch besser kennen zu lernen! :)

Ansonsten, Sept. 20 und 10GE ​​und ich gehe nach Budapest. 2 Konzert wird sein: HKD 10DE, 20 und OMG. :)

So wird September dick sein. Ich fange an zu arbeiten, Hochzeiten, Konzerte und Szeged müssen auch etwas tun ......: P

சரி வார இறுதியில். நான் என் குடும்பத்தை, நான் தங்கியிருந்த ......

பூச்சி மற்றும் வானவேடிக்கை ஆச்சரியமாக இருந்தது. நான் புடாபெஸ்ட், நடத்த மிகவும் அழகான நகரங்களில் ஒன்றாக நேசிக்கிறேன். துரதிருஷ்டவசமாக, அரிதாக புடாபெஸ்ட் சென்று அவளை தெரியாது, எனவே நீங்கள் உலக பார்க்க முன், ஹங்கேரிய மூலதன மேலும் நன்றாக தெரியும் வேண்டும்! :)

இல்லையெனில், செப்டம்பர் 20. 10én நான் பூடபெஸ்ட் செல்கின்றன. 2 நிகழ்ச்சி இருக்கும்: HKD 10én, 20. கவுண்டமணியுமில்லை. :)

செப்டம்பர் எனவே தடித்த இருக்கும். பி: ...... நான் வேலை, திருமணங்கள், இசை நிகழ்ச்சிகள் தொடங்கும் Szeged ஏதாவது செய்ய வேண்டும்

حسنا في عطلة نهاية الأسبوع. كنت مع عائلتي، وأنا مرتاحة ......

الآفات والألعاب النارية كانت مدهشة. أنا أحب بودابست، واحدة من أجمل المدن عقد. للأسف، نادرا ما تذهب إلى بودابست وانه لا يعرف لها، حتى قبل أن أرى العالم، لديها العاصمة المجرية أيضا معرفة أفضل! :)

خلاف ذلك، سبتمبر 20and 10én وأذهب إلى بودابست. 2 سوف يكون الحفل: HKD 10én، 20and OMG. :)

حتى سبتمبر المقبل تكون سميكة. أبدأ في العمل، وحفلات الزفاف، الحفلات الموسيقية وتحتاج سيجد أيضا أن نفعل شيئا ......: P

Angol, német, telugu és arab. Mire kell még? :D

2014. aug. 24. 22:16
 2/6 anonim ***** válasza:

csak azt nem írtad, hogy milyen nyelvre... de gondolom angol (?)

My weekend was fine. I spent it with my family, relaxed.

Pest and the firework was amazing! I really love Budapest, I think it's one of the most beautiful cities. Poor I visit it rarely and I don't know it so well, wo before I see life I have to know Bp better! :)

Anyway, I go to Bp on 10th and 20th of September. There will be 2 concerts HKD on the 10th and OMG on the 20th :)

So September will be busy. I start working, the wedding, concerts, and I need to check in Szeged somehow... :P

Valahogy így. Nem kizárt, hgoy van benne 1-2 hiba.

2014. aug. 24. 22:22
 3/6 anonim ***** válasza:

örm,első ezt googlefordítóztad?:S:S

amúgy olyan jók ezek a 'fordítsd le kérések.

mi levelezzünk helyettetek?

2014. aug. 24. 22:41
 4/6 anonim ***** válasza:

"első ezt googlefordítóztad?"

Nem bszki perfekt vagyok telugu-ból.... :D

2014. aug. 24. 22:44
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi, elég angolul! Sajnos csak olaszul beszélek....... Az angollal most ismerkedem.
2014. aug. 24. 23:09
 6/6 anonim válasza:

Itt egy talán használható verzió. Igyekeztem a humorosabb részeket is átörökíteni, kisebb-nagyobb sikerrel:

My weekend was great. I was with my family too, relaxing.

Pest and the fireworks were wonderful. I really like Budapest, it is one of the most beautiful cities in my opinion. Pity that I don't visit it more often. As I am barely able to regard it as one of my acquaintances, me and the Hungarian capital have to get to know each other first before I take in the world. :)

By the way I'll be in Budapest again on the tenth and twentieth of september. There'll be two concerts: HKD on the tenth and OMG on the twentieth. :)

So september will be cramped. I'm starting my job, the wedding, attending concerts and Szeged should be on this list too, somehow. :P

2014. aug. 24. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!