Melyik a könnyebb nyelv: horvát, cseh, norvég vagy svéd?
Figyelt kérdés
Nem tudom melyiket tanuljam, csak hobbiként. Mindegyik ugyanannyira tetszik...elore köszi!2014. júl. 13. 15:47
1/12 anonim válasza:
Attól függ tudsz e más idegen nyelvet :)
Ha pl. korábban tanultál németet, akkor ezek közül a Svéd, a legkönnyebb. Ha pedig tudsz Svédül akkor a Norvég.
Ugyanígy igaz, hogyha tudsz szlovákul, vagy lengyelül akkor a cseh is könnyebben fog menni.
2/12 anonim válasza:
Kb. a nehézségi sorrend így van cseh>horvát>svéd>norvég.
3/12 A kérdező kommentje:
Csak angolul tudok..
2014. júl. 13. 16:22
5/12 anonim válasza:
A horvát lehet nem annyira nehéz
7/12 A kérdező kommentje:
Érdekes lehet a holland, de már annyi nyelv érdekel, hogy nem is tudom...a legjobban a norvég+horvát érdekel...nehezek?
2014. júl. 13. 17:33
8/12 A kérdező kommentje:
16:39, egyébként miért kérdezted, hogy érdekel-e a holland?
2014. júl. 13. 19:47
9/12 anonim válasza:
Mindegyik máshogy nehéz, gyakorlatilag mindegy melyiket tanulod, nehézségekbe ígyis-úgyis fogsz ütközni :)
10/12 A kérdező kommentje:
Most főleg a hollandhoz kaptam kedvet...:) érvek mellette?
2014. júl. 13. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!