Melyiket válasszam:Spanyol, olasz v. portugál? Hol tudnék belehallgatni vmelyikbe?
Rámjött a kiváncsiság, különösebb célom nincsen (!!!) vele, arra ott az angol és a német. Mellettük szeretnék valami olyat ami érdekel is, csak igy hobby szinten.. a németet gyülölöm, az angol meg már elég jol megy, érdekelne valami új :)
nemtudom hol hallgathatnék bele ebbe a három nyelvbe? esetleg ti melyikeket ajánljátok?
portugált nem tudom milyen.
Az olasz szerintem szebb, mint a spanyol.
(Előző vagyok)
Keress megfelelő nyelvű zeneszámokat!
A spanyol a leghasznosabb. Közép- és Dél-Amerika jó része is spanyolul beszél. És nagyon érdekes országok vannak arrafelé.
És szerintem a porugál is szép. A kultúra, az ország is egzotikus. Plussz ot van a tengerentúlon Brazília, az egyik legnagyobb gazdasági hatalommá kezd válni.
Az olasz szép, e nem sok haszna van szerintem.
Véleményem szerint e három nyelv közül a spanyol a leghasznosabb, mert azt használják ezek közül legtöbben a világon. Bár szerintem mind három nyelv valamilyen rokonságban van egymással, de legalább is az olasz a spanyollal tuti, mert nagyon hasonlóak. :)
A francia tényleg egy visszataszító nyelv, hallottam róla... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!