Miért írták ezt az e-mailt a nyelvsuliból?
Figyelt kérdés
Pár hónappal ezelőtt jelentkeztem német középfokú nyelvvizsgára, ECLből, a szóbeli része sikerült,de az írásbeli sajnos nem, így nemrég jelentkeztem a következő írásbeli vizsgaidőpontra. Viszont most kaptam egy e-mail,hogy átvehetem a nyelvvizsga bizonyítványt a nyelvsuliba, most ez hogy van?? Nem úgy kellett volna lenni,hogy ha az írásbeli meg a szóbeli is megvan,akkor adnak bizonyítványt, így meg az lesz bent,hogy a szóbeli meglett,az írásbeli meg nem???2013. dec. 15. 14:27
1/2 anonim válasza:
Neked kell tudni, hogy komplettre jelentkeztél, vagy külön-külön.
2/2 A kérdező kommentje:
első alkalommal komplexre mentem, majd most jelentkeztem csak az írásbeli részére
2013. dec. 15. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!