Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Mit írtak ide? (orosz)

Mit írtak ide? (orosz)

Figyelt kérdés

Főleg az aláhúzott rész érdekelne, de azért ha valaki olyan kedves, hogy az egészet leírja, hálás lennék.

Annyit értek, hogy ez egy felhasználói vélemény egy telefonról, és vicces amit egyébként komolynak szántak. Foszlányok megvannak, például, hogy nem lehet nyugodtan beszélni a telefonon (mert ha a füléhez rakja, akkor...)vagy hogy rossz a fényképező, de tulképp a lényegét nem értem:

[link]

Remélem látszik, köszi!

2011. ápr. 19. 16:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát, valamit megpróbálok belőle lefordítani. Sokat ne várj tőlem, egy-két szót én sem értettem.

Szörnyű modell! Tapasztalataim néhány hónapi használat után

Részletes értékelés

Előnyök: nem rossz a képernyő

A telefon ragyogóan illeszkedik a kézbe, mindenki figyelmét felkelti, ez jó érzés

Hiányosságok: az ára, reális értéke 6-7 ezer

- igen rossz a jelek vétele, teljesen süket, amikor metrón utazom

- igen rossz a zene vétele, egyszerűen nem lehet egy másikat fogni. Az én értelmezésem szerint másik nem is fogható. Valaki egy nem tudom milyen modem beszerzését javasolta, utánajártam, ilyen nem létezik.

- Nem lehet zavartalanul telefonálni, amikor a fülemhez teszem, kikapcsol, és nem reagál semmilyen nyomkodásra.

- nagyon rossz a kamerája, bal oldalon valami folyamatosan zavarja a felvételt, olyan, mintha belelógna valamelyik ujjam.

- Gyange minőségű anyagokból készült.

- Nem lehet beletenni a farmerba

- Igen rossz az aku, néha két napig is eltart, néha csak egy-két órát

- csúszik, folyton kiesik a kezemből

- a vezetékes internethez nem tudom csatlakoztatni, mert nem tudom milyen vezeték hiányzik

-Kommentár: A napokban kétségbeesésemben összetörtem. A telefon azok számára készült, akik semmilyen technológiát sem várnak tőle. Életem legszörnyűbb beruházása, teljes csalódás.

2011. ápr. 19. 22:46
 2/3 A kérdező kommentje:

már hogy érted, hogy sokat ne várjak? :)) tökéletes, nagyon szépen köszönöm!!

mivel tudsz oroszul, lehet, hogy érdekelne ez, egyébként innen van a kép:

[link]

vicces dolgokat raknak fel és naponta többször frissül (nekem az a szerencsém, hogy sok mindenhez igen csekély orosztudás is elegendő) és ha fiú vagy, akkor még a lányok is tetszenek, néha ezzel fűszerezik a blogot. (de valahogy olyan érzésem van, hogy lány vagy) mindenképpen nagyon köszönöm a fáradozásod!

2011. ápr. 19. 23:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Köszönöm a dícséretet. Boldoggá tett. Nagy vágyaim már különben sem lehetnek, főleg koromnál fogva nem. Sorry.

És köszönöm még egyszer, hogy ilyen kedves választ írtál!

2011. ápr. 20. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!