Az angol szép nyelv? Szép a hangzása?
Figyelt kérdés
2013. dec. 13. 08:20
1/5 anonim válasza:
Van akinek tetszik. Szerintem az olasz, a spanyol meg a francia sokkal szebb.
2/5 anonim válasza:
Hogy mi a szép, az teljesen ízlésfüggő. Nekem pl. az első válaszoló által felsorolt három nyelv nem tetszik, tetszik ellenben a német, az orosz meg a svéd - amik mások szerint meg csúnya nyelvek. Kinek mi. Amúgy sok függ a beszélőtől.
3/5 anonim válasza:
Kérdező, ha te nem tudod eldönteni, akkor mi helyetted pláne nem fogjuk tudni. :))
Nekem speciel tetszik. De azt is lehet szépen és csúnyán is beszélni, akár brit, akár amerikai akcentussal.
4/5 anonim válasza:
Nekem nagyon nem tetszik! A német sokkal szebb,ezen kívül tetszik még az olasz és a francia,talán még a spanyol. De a legszebb mind közül számomra az anyanyelvem, a magyar!:)
5/5 anonim válasza:
Szerintem nem szép, viszont nagyon kifejező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!