Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Japán, orosz vagy francia?...

Japán, orosz vagy francia? Melyik nyelvet lenne célszerű angol és német után elkezdeni?

Figyelt kérdés
2013. dec. 2. 13:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hogy állsz a spanyollal? :) Nekem az tetszik a legjobban, és nem is olyan nehéz.
2013. dec. 2. 22:12
 12/16 A kérdező kommentje:
A spanyol az valahogy nem tetszik annyira, de nem tudom megmondani hogy miért :/
2013. dec. 3. 00:45
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Japánt tanulnék Az angol után még könnyebb kivéve az írás rendszerüket.
2013. dec. 3. 06:15
 14/16 anonim válasza:
100%
A japán írásrendszer sem ér fel egy halállal, nem kell tőle megijedni. A hiragana és katakana abc kifejezetten egyszerű, ezt a kettőt teljes egészében meg lehet tanulni pár nap alatt. A kanji-k valóban nem a legkönnyebbek, de az első pár száz után egyre könnyebb és könnyebb lesz, mivel elég sok a hasonló jel, így azok már csak egymás kombinálásai. A japán nyelv kiejtése és ragozása szerintem egyáltalán nem nehéz, jövő idővel nem kell bajlódni mivel az nincs is, a nyelvtan pedig teljesen ésszerű és logikus. Mindemellett egy fantasztikus nyelv, maga a tanulása is egy élmény, én meleg szívvel ajánlom. (。・ω・。)
2013. dec. 10. 16:56
 15/16 A kérdező kommentje:

Elképzelhető hogy japán lesz ebből :)

mindenki kapott egy zöld pacsit ;)

2013. dec. 11. 21:46
 16/16 anonim ***** válasza:
Youtubeon van magyaroknak japán leckék.
2013. dec. 12. 06:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!