Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Lefordítanátok nekem ezt a...

Lefordítanátok nekem ezt a két mondatot angolra?

Figyelt kérdés
Az ember bal kezében egy horgászbot volt,a jobb kezében pedig a csalik.A háttérben látszik a csónak,a víz és a part.
2009. nov. 17. 18:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

There was a fishing-rod in the left hand and the bites in the right hand of the man. You can see the boat, the water and the bank(s) in the backround. vagy In the backround you can see the boat, the water and the bank...

Remélem jó:D

16/F

2009. nov. 17. 18:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm,házi dogához lesz :-D
2009. nov. 17. 18:54
 3/5 anonim válasza:
In the left hand of the man there was a rod, in the right hand were in turn the baits. In the background you can see the boat, the water and the coast.
2009. nov. 17. 18:54
 4/5 anonim ***** válasza:
1. vok. Gondoltam, kedves kérdező.xD
2009. nov. 17. 18:58
 5/5 anonim válasza:
There was a fishing___ in a man's left hand and his right hand there were the ___. In the background are the boat, the water and the bank.
2010. jan. 18. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!