Lefordítanátok ezt a 2 mondatot németre?
Figyelt kérdés
(Hetedikes vagyok,így kérlek titeket,hogy ha kell írjátok át egy kicsit a mondatokat,de minél egyszerűbben legyen fogalmazva!)
Megtanultam 34 katakana és 34 hiragana japán jelet.Megjavítottam Ágiék és a saját gépemet,egy széket és kettő fényképezőgépet.
A hiragana és a katakana németül is így van,mint magyarul.Ez két japán írásfajta.De,ha nem is így lenne németül,sebaj,nem hiszem,hogy a tanárom ennyire foglalkozna a japán dolgok németre való fordításával.
2010. szept. 1. 16:39
1/2 anonim válasza:
34 und 34 habe ich gelernt, japanische Hiragana Katakana und jelet.Megjavítottam Ágiék eigenen meinem Computer, ein Stuhl und zwei Kameras
2/2 anonim válasza:
Ich habe eigenen meinem Computer, ein Stuhl und zwei Kameras repariert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!