Olaszul vagy spanyolul kezdjek el tanulni?
Figyelt kérdés
melyiknek egyszerűbb a kiejtése vagy a nyelvtana? melyiket ajánlanátok?2009. nov. 6. 18:27
1/23 anonim válasza:
Eléggé hasonlít a kettő, szóval szerintem mindegy melyiket választod először, a spanyolok és az olaszok értik egymást elég jól, persze azért nagyon más a két nyelv, de sok a hasonlóság.
3/23 anonim válasza:
spanyol többen beszélik világszerte
4/23 anonim válasza:
spanyol
jóval többen beszélik,mint az olaszt
6/23 anonim válasza:
detto ,én is a spanyolra voksolok
7/23 anonim válasza:
egyszer én is a kettő között gondolkodtam, és a spanyolt választottam. nem bántam meg. szerintem könnyebb is kicsit, mint az olasz, és nekem a hangzása is jobban tetszik :)
szóval szerintem spanyol :)
9/23 anonim válasza:
Én spanyolt kezdtem, gyönyörű nyelv, azt ajánlom!
10/23 anonim válasza:
Nem nem beszélem egyiket sem, de attól függ mire akarod.
Ha munkádhoz hasznos nyelvet keresel, akkor a spanyol jobb, mert többen beszélik, az olaszokhoz viszont több közünk van gazdaságilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!