Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Olaszul vagy spanyolul szebb...

Olaszul vagy spanyolul szebb ez az idézet?

Figyelt kérdés

Olasz: Per il mondo sei solo una persona, ma per qualche persona sei tutto il mondo.

Spanyol: Puedes ser solamente una persona para el mundo, pero para una persona tú eres el mundo.

(Lehet, hogy csak egy ember vagy ezen a világon, de valakinek te jelented magát a világot.)

2011. ápr. 7. 23:46
 1/10 anonim ***** válasza:

Olasz.

(bár egyik újlatin nyelvet sem szeretem)

2011. ápr. 8. 00:01
 2/10 anonim válasza:

Én is az olaszra szavazok, de azért, mert szerintem ez a legszebb nyelv a magyar után, a gyökereim miatt :)

Azt is hozzá kell tenni, hogy szerintem ez elég szubjektív dolog :)

2011. ápr. 8. 00:07
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is olasz :)
2011. ápr. 8. 00:24
 4/10 anonim ***** válasza:
64%
Nekem is nagyon tetszik az idézet. A spanyol nyelv is nagyon szép, de egy kicsit tanultam olaszul, ezért én is arra szavazok.
2011. ápr. 8. 00:39
 5/10 kanóc ***** válasza:
Általában én is jobban kedvelem az olaszt, de ha csak ezt a két mondatot nézzük, akkor a spanyol a nyerő.
2011. ápr. 8. 11:03
 6/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek:) eddig 4-1 :D vagyis 5 mert nekem az olasz tetszik jobban :) a spanyolban túl sok a p meg amúgy is :D
2011. ápr. 8. 15:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Spanyol. Az olasz nyelvtől rosszul vagyok, a spanyolt imádom.
2011. ápr. 8. 19:13
 8/10 A kérdező kommentje:
szerintem eléggé hasonlít a kettő, nem értem hogy lehet akkor az egyiket szeretni a másiktól rosszul lenni:D de persze ez szubjektív, köszi a választ
2011. ápr. 8. 20:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Lehet:D Nem hasonlít annyira az olaszok csicsegnek, a spanyolok sziszegnek. A spanyol szenvedélyes, az olasz giccses, túl sok. Persze ez csak számomra tűnik így, ez az én véleményem.
2011. ápr. 8. 20:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem az olasz nyelvet, a spanyolt viszont imádom. Még, ha a szavak hasonlítanak is, a kiejtés miatt teljesen eltérő a fülnek. És ezalapján szimpibb a spanyol.
2011. ápr. 22. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!