Ez az idézet mi spanyolul?
Figyelt kérdés
"Nem az az igazi fájdalom, mitől könnyes lesz a szem, hanem amit magunkban hordozunk, titokban, csendesen..."
Sürgős választ kérek!!!!
2009. okt. 11. 17:55
1/4 A kérdező kommentje:
Nem a www.webforditas.hu-ról kérem a választ!!!
2009. okt. 11. 18:11
2/4 anonim válasza:
Szia!
Sajnos nem tudom lefordítani neked ezt az idézetet, mert annyira nem tudok spanyolul, hogy visszadja az eredeti hangulatát, de talán segít az, ha küldök neked egy linket: [link]
itt rengeteg spanyol nyelvű idézetet találsz, megérteni sokkal könnyebb őket, mint magyarról lefordítani, ha kicsit tudsz spanyolul hátha találsz olyat, ami megfelel :)
ha lenne időm keresnék neked egy ehhez hasonlót, de ezt msot nem tudom tudom bevállalni sajnos :(
3/4 anonim válasza:
Tessék:
Este no es el verdadero dolor es lo que hace que los ojos llenos de lágrimas, pero usted lleva en nosotros mismos, en secreto, en silencio ...
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sokat segítettetek nekem! :)
2009. okt. 14. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!