Angol fordítás, segítesz?
"He's waiting for me,to find out if it's one or two blue lines.I'm going : 'no,I'll do it tomorrow'.He's going 'no,do it now!' So anyway I did it ,and he says : 'it's two blue lines"
I go back into bed,pulled the clothes over my head -i thought everybody else get pregnant , not me.Then within seconds I just thought 'wow,this is fantastic'
-only thing was it didn't last-we had a miscarriage ,after almost three months
It was devastating at the time because we were really looking forward to having a baby then.And the baby wad due on Christmas Day,as well."
they tried unsuccessfully to get pregant again for two more years before it became too late
"i think it was God's way of telling me,you know,you can have a baby - you are capable but it's not for you."
over the next few years,ahe worked wit GH.Then ,broke up with him...
Rám vár, hogy megtudja, hogy egy van két kék csík van-e. Odamegyek hozzá, mondván:
-Nem, majd holnap megcsinálom.
Mire ő:
-Most csináld meg!
Végül megcsináltam, mire azt mondja:
-Két kék csík van.
Visszafekszem az ágyba, lehúztam a ruháimat a fejemen át - úgy gondoltam, hogy bárki lehet terhes, csak én nem. Aztán másodpercek múlva arra gondoltam: "Wow, ez fantasztikus!"
Az egyetlen dolog, amely nem tartott ki (a miscarriage szót nem értem), majdnem három hónap után.
Ez nagyszerű volt, mert nagyon szerettünk volna már egy kisbabát. Ráadásul a baba karácsony napján fog megszületni.
sikertelenül próbáltak teherbe esni még két éven keresztül, mielőtt túl késő lett
"Azt hiszem, Isten így adta a tudtomra, hogy lehet gyerekem - alkalmas vagyok rá, de mégsem nekem való."
A következő pár évben GH-val dolgozott. Aztán szakítottak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!