Japánul meg lehet tanulni otthon, tanár nélkül?
Nagyon tetszik az a nyelv,meg szeretném tanulni,de külön tanárra nincs lehetőségem,illetve az iskolában naná,hogy nincs lehetőség rá. :S
Ezt a knyövet néztem,most fogom kikölcsönözni a könyvtárból.
Helen Davies - Kezdők japán nyelvkönyve
Valakinek van vele tapasztalata?
Előre is köszi! :)
"Ha a tanári kar röhög a könyvön az az ő kicsinyességük,a helyett, hogy ötletekkel állnának elő hogy jobbá tehessék a könyvet egy normális kiadásra kiröhögik. "
Az a baj ezzel, hogy felesleges. Ezt a könyvet régóta nem használják tanításban az ELTÉn sem, máshol nem tudom, miért alkalmazzák. Ősizntén szólva szerintem régen is jobb híján tanítottak belőle, hiszen 20-30 éve annyira nem volt elterjedt, hogy ha nincs magyar könyv, akkor fogunk egy angolt. Vannak nála jobb könyvek, pl. a Minna no Nihongo, de még a Genki is jobb. A felvétel alapfeltétele pedig angol nyelvtudás, tehát az nem okozhat itt gondot, hogy ezek nem magyar nyelvűek.
"Akkor szerintem jobb ha kiegészíted magadnak a minna no nihongo-val, mert ha számodra nem jó ez a könyv, akkor amiatt ne utáld meg a japán nyelvvel való foglalkozást"
Nekem már mindegy, lediplomáztam már japánból egy ideje, tehát nem ilyen szintű könyvekkel fejlesztem magamat.
Figyi én ismerek egy japán tanárt aki 3000 vagy 2000-ért tanit ...tudom hogy nem azt kérdezted van-e? de ő tényleg jó tanár!
Japán Borbála-ez a neve =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!