1, magyarul csak. Oroszul tanultam de ma már semmit nem tudok..
39/N
perfectul magyarul és angolul
alapfok német és elf (tolkien féle tengwar xD) :D
Magyarul természetesen, angolt 8. éve tanulok, már nagyon jól megy, csak a szókincsemet kell még bővíteni és a kiejtést gyakorolni. A beszédet tökéletesen megértem, csak én nem tueom még igazán jól használni a nyelvet. 1,5 éve tanulok franciát, nagyon alapszinten tartok még, bár mostanában kezdek feljönni, de csak kínkeservesen tudnám megértetni magamat egy francia anyanyelvűvel.
Valamint koreaiul tudok pár szót, kifejezést, és hobbiból nyáron szeretném feleszteni a tudásomat, megtanulni írni, beszélni koreaiul. :)
16L
Különböző szinten, de azok a nyelvek, amin ténylegesen el tudnék beszélgetni, az 4:
magyar, angol, német, japán
Magyarul, mivel az anyanyelvem.
Angolul középszinten, bár elég sokat felejtettem, de pár nap használat után visszajön a korábbi tudásom.
Olaszul ha nagyon kell, meg tudom értetni magam, és megértem, amit nekem mondanak.
Illetve most tanulok oroszul.
magyar az anyanyelvem.
Angolul nagyon jól tudok (nem dicsekvés, büszke vagyok rá nagyon)
Németül 3. éve tanulok, viszont nem igazán törődök vele. Meg tudnám magam értetni, de nem kockáztatnék inkább.
Hobbiból itthon is tanulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!