Hány nyelven beszéltek és milyen szinten?
Magyar - anyanyelvi ugyebár
Angol - középfokon
Ukrán - hétköznapi szinten
Orosz - elég gyengén, de valamennyit érek vele.
Magyar - anyanyelvi
Angol - szinkrontolmács
Orosz - alap
Francia - közép
Német - közép
Holland - alap
Spanyol - alap
magyar - anyanyelvi szinten
angol - középszinten
német - alap
latin - minimális
Köszönöm az eddigi válaszaitokat!!
Én imádok nyelveket tanulni, szinte hobby szinten "űzöm".
- magyar (anyanyelv)
-angol (anyanyelvi szint)
-német(felsőfok)
-spanyol (felsőfok)
-francia (közép)
-eszperántó(közép)
-lóvári(közép)
Az utóbbi kettőt csak nyári unaoműzés céljából csináltam meg még évekkel ezelőtt. Félek,hogy elfelejtem őket, hiszen egyáltalán nem használom.
A némettel is hasonlóképpen vagyok. Angliában élek, így a németet nem igazán kell itt használnom. Regisztráltam német chat oldalakra, de ott is csak a szleng megy.
Esetleg tudnátok ajánlani valamit amivel/ahol fenntarthatom a már meglévő nyelvtudásomat?
Angliában rengeteg ázsiai van, főleg pakisztáni így itt kint szeretnék elkezdeni urduul tanulni.
Sokan mondják,hogy a francia elég nehéz, nekem mégis a német volt a legnehezebb (pedig apukám német származású, sajnos korán meghalt, így nem tudott normálisan megtanítani rá, később sokat szenvedtem vele)
Magyar - Anyanyelv
Angol - Felsőfok, munkahelyemen használom
Olasz - Középfok, regényekkel tartom szinten
Német - Középfok, netes cikkek olvasásával tartom karban
A FRANCIA nyelvvel alapszintig jutottam. 3 nyelvet nehéz szinten tartani, de ha minden héten foglalkozom a már meglévőekkel, az sokat segít a szintentartásban.
anyanyelvi szinten angolul... ahha
meg a mikulás
magyar anyanyelvi
angol kozep
olasz kozep
nemet tanultam 6 evig, nagyjabol ertem.
Kedves 23:37!!
Az angol anyanyelvi szinttel mi a gondod??
Jobban jártál volna, ha inkább nem írsz semmt,akkor nem járatod le magad.
Elég primitív ember lehetsz, már ne is haragudj..Gondolom,te még akkor sem tudnál megtanuli angolul, ha a nyelvterületen élsz..
Az első válaszolónak minden elismerésem. A szinkontolmácsolásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!