Valaki lefordítaná nekem ezt a kis szöveget németre? (FONTOS)
A nevem "Kovács János", ?!?!-ben születtem, XY éves vagyok, Budapesten élek. Az XY középiskolába járok.
Az anyukám ZT- éves, és nem dolgozik, az apukám PO- éves és építész. Testvérem sajnos nincsen, viszont van egy kutyám, akinek a neve "Bodri". Nagyon szeretem őt.
Nagyon szeretek rajzolni, ezenkívül nagyon szeretek nyelveket tanulni, sokan mondták, hogy tehetséges vagyok.
Ezen kívűl sok időt töltök a barátaimmal, nagyon szeretem őket.
Ich heiße "Kovács János", ich bin ?!?! geboren, ich bin XY Jahre alt, ich lebe in Budapest. Ich besuche das Gymnasium XY. Meine Mutter ist ZT Jahre alt, und sie hat keine Arbeit, mein Vater ist PO Jahre alt und er verdient das Geld als Architekt. Leider habe ich keine Geschwister, aber ich habe einen Hund, dessen Name "Bodri" ist. Ich liebe ihn sehr.
Ich zeichne gern, außerdem lerne ich gerne Sprachen, viele haben schon gesagt, dass ich geschickt bin. Außerdem verbringe ich viel Zeit mit meinen Freunden, ich liebe sie sehr. kb ez, de ha esetleg vmit rosszul írtam, az elnézésedet kérem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!