Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Arab nyelvű tetoválást szeretn...

Arab nyelvű tetoválást szeretnék, hiteles oldalt, vagy segítséget szeretnék, szavak, idézetek fordítására! Remélem valaki tud segíteni?!

Figyelt kérdés
Sziasztok! Előre is köszönöm
2013. jan. 15. 13:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha esetleg nem jönne más tipp:

Én elmennék egy szimpatikus arab kifőzdébe (falafel árus, stb.), és ott kérnék segítséget. Utána a szöveget máshol visszafordíttatnám ellenőrzésképpen.

Lehet, hogy vetetnek veled valami kaját cserébe, de talán még úgy is megéri. :)

2013. jan. 15. 13:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Pár arab közmondás, angol fordítással:

[link]

2013. jan. 15. 13:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia, nekem van arab nyelvű tetoválásom.

Egyet fogadj meg: Ne olyanokat csináltass, amit manapság a szalonokban látni, mert ordít róluk, hogy gugli fordítóból összeollózott szöveg, a standard 12es betűtípussal, ami a Wordben alapbeállítás...

Kb mintha magyarul tetováltatnál, Times New Roman vagy arial betűkkel.

Nagyon béna. Sok tele van hibával, vagy totálisan el van cs.szerintve.

Úgyhogy két tanács:

1. kalligráfiával tetováltass. Tudod, az arab írásban ezt művészetté fejlesztették, a díszes írást. Mindenféle stílus van belőle.

2. ellenőriztesd le a kész írást tetoválás előtt. Nehogy hibás legyen!

Remélem tudtam segíteni, majd még kérdezz, ha szeretnél!

Viki

2013. febr. 7. 22:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Viki köszönöm a hozzászólásod, honnan tudok fordíttatni ilyen kaligráfiált szöveget, nem tudom sajna h fejezzem ki magam, de tudom mit szeretnék magyarul, h tudom arabra átfordíttatni, ugy ahogy Te mondod ? előre is köszönöm a segítséged!
2013. jún. 30. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!