1/28 anonim válasza:
Kinek ez kinek az :) Édesanyám némettanár én egy életre megutáltam a németet :D Barátnőm imádja.. Mondjuk egy szlováknál szebb :D az olasznál spanyolnál hát labdába se rughat :D ez csak egy vélemény... :)
2/28 anonim válasza:
Az én fülemnek nem. Dallamtalan, kemény, katonás.
3/28 anonim válasza:
Undorító nyelv. Olyan hitleres. Nincs benne dallam, nem lehet élvezni. Sokkal szebb még az angol, a lengyel is, de a legszebb az olasz de a spanyol is elég jó.
A franciát is sokan szép nyelvnek mondják, na én utálom, úgy, ahogy a németet:)
4/28 anonim válasza:
Mi a franc értelme van az ilyen topikoknak? Minden héten hétszer feltenni, hogy szép-e az x nyelv?
5/28 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi tetszik sokaknak a spanyolban és az olaszban,kövezzetek meg,de nekem egyáltalán nem tetszenek.:)
A német és az orosz viszont nagyon szép.:)
2012. dec. 2. 19:44
6/28 anonim válasza:
Csúnya nyelv a német. Én utálom.
7/28 anonim válasza:
A német emberek Európa 1. és a Föld 4. legnagyobb gazdaságát fel tudták építeni vele. Lehet, hogy nektek nem tetszik, de tudással párosulva rendkívül hasznos.
8/28 anonim válasza:
Mi tetszik a Magyar-,Olasz,-spanyol-,Görög nyelvben? Dallamos, érző, lágy= Szép! /A Német nyelv "csúnya"./
9/28 anonim válasza:
Mond ki németül " gyengéden simogass meg édesem " , és figyelj a hangzásra.
MEGKAPTAD A VÁLASZT ?
10/28 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a németet,a hangzása is tetszik(nekem könnyebb is,mint az angol),és az orosz/ukrán is nagyon tetszik. Egyetértek a kérdezővel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!