Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Örülsz, hogy az angol a...

Örülsz, hogy az angol a világnyelv?

Figyelt kérdés

2012. nov. 14. 16:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Igen.
2012. nov. 14. 16:23
 2/13 anonim ***** válasza:
Miért örülnék neki? wtf?
2012. nov. 14. 16:28
 3/13 anonim ***** válasza:
Yes, I'm very happy.
2012. nov. 14. 16:31
 4/13 anonim ***** válasza:
Igen, mert ez a kedvenc nyelvem.
2012. nov. 14. 16:31
 5/13 anonim ***** válasza:
Igen.
2012. nov. 14. 16:34
 6/13 anonim ***** válasza:
45%
Nem. Az angolok az egyik legundorítóbb nép a világon. Két világháborút sikerült kiprovokálniuk és rákenni egy másik nemzetre. Amikor egyesültek a kis német államok egyből Németország lett a vezető ipari hatalom Európában ezért kellet a világháború. De most leáldozóban van a hatalmuk a gyarmatokról beáramló feketék szépen lassan átveszik a hatalmat.
2012. nov. 14. 16:37
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
nem. német sokkal jobban érthető
2012. nov. 14. 16:37
 8/13 anonim ***** válasza:
27%

"Amikor egyesültek a kis német államok egyből Németország lett a vezető ipari hatalom Európában..."

...Viszont nem volt gyarmatuk és piacuk, ezért robbantották ki az 1. VH-t.

A másodikat meg komoly, hogy az amcsik meg a britek kezdték? :DD

Egyébként ennek mi köze van a nyelvhez?

2012. nov. 14. 16:39
 9/13 anonim ***** válasza:
54%
Nem. Az angolok és az antant robbantotta ki hiszen ők nem hagyták hogy a németek gyarmatokat szerezzenek. Az már egy másik történet hogy mindenképpen lett volna háború de az agresszor az antant volt sunyi ravasz módon. A másodikat a németek kezdték teljes joggal hülye lett volna az a nemzet amely tűri a folytonos megaláztatásokat. Szerintem nem is érdemes két világháborúról beszélni itt egy háború volt a németek és az antant között.
2012. nov. 14. 16:56
 10/13 anonim ***** válasza:
Azt nem mondanám, hogy boldog vagyok és táncra perdülök, de mivel jól beszélem az angolt, ezért nekem kényelmes. Szerintem (jelzem, ez csak az én véleményem) viszonylag jól tanulható nyelv, nincs vele nagy probléma.
2012. nov. 14. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!