Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Lefordítanátok angolra a...

Lefordítanátok angolra a következő szöveget?

Figyelt kérdés

Mit gondolsz rólam? Mit érzel irántam?

Ha lenne rá lehetőséged, eljönnél újra hozzánk? A szállást, ellátást már ismered és még sok mindent nem láttál az országból. Én lennék a legboldogabb, ha újra láthatnálak.

Nagyon rossz belegondolni abba, hogy lehet, már nem találkozunk többet. Ezért nagyon szeretném, ha átgondolnád az ajánlatomat.

Pontos fordítást kérnék tőletek. Előre is köszönöm.

2012. nov. 7. 15:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezt egy olyan embernek akarod elküldeni, akivel nem tudsz kommunikalni? Megis mit erezne irantad, ha nem tudtok beszelgetni?
2012. nov. 7. 15:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem a véleményed érdekel.
2012. nov. 7. 16:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Ok, akkor nincs forditas.
2012. nov. 7. 16:25
 4/6 anonim válasza:

What do you think about me?How do you feel about me?

If you would have a chance,would you come back to us?You already know the lodging and the supply,and you haven't seen much of the country.I would be the happiest if i could see you again.

It's very wrong to think that maybe we won't meet anymore.That's why i would really like if you consider my offer.

2012. nov. 9. 21:03
 5/6 anonim válasza:

What do you think about me? How do you feel about me?

If you would have a chance, would you come back to us again? You already know the lodging and the supply and you haven't seen much of the country. I would be the happiest, if I could see you again.

It's really bad to think about that maybe we won't meet anymore. That's why I would really like if you would consider my offer.

Szerintem így van, az előttem lévő is csodásan fordította le, én csak kicsit csiszoltam rajta.

2012. nov. 10. 16:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!
2012. nov. 10. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!