11/15 anonim válasza:
nem könnyű, bele kell jönni a tanulásába aztán könnyebb lesz :)
12/15 eszternagy válasza:
Az angolhoz, spanyolhoz, olaszhoz képest nehezebb, körülbelül az orosszal van egy szinten nyelvtani szempontból (persze az oroszban plusz nehézség az írás).
Egyébként azt szokták mondani, hogy az angol nyelvtan nehézsége egy fejtetőre állított háromszöghöz hasonlóan alakul. Az elején (amikor a háromszög csúcsánál tartasz gyorsan lehet haladni a szélesebb réteg felé és elérni egy közepes szintet, de onnan egyre nehezebb felsőbb szintet elérni.
A német pont fordítva van, az sima, talpán álló háromszöghöz hasonlóan alakul. Az elején nehéz, lassú a fejlődés, nehezen érhető el a középfok, de ha megvan a neheze, akkor könnyű felsőbb fokon megtanulni, utána már csak pár finomságot kell megtanulni a felsőfokhoz.
13/15 anonim válasza:
attól függ h mennyire akarod megtanulni én 5 éve tanulom és szerintem - afféle közepes
14/15 Vera1136 válasza:
Szerintem egyáltalán nem nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!