Hol gyakorolhatnám a német nyelvet neten?
Figyelt kérdés
Próbáltam icq-n de senki sem jelentkezett, vagy olyanok jelentkeztek akik azt hitték így próbálok csajozni :'D
Meg chatroulette-el is próbáltam, de ott sem volt hajlandó senki, még meghallgatni sem...
A beszédemen kéne javítani, szóval lehetőleg olyan oldalak kellenének ahol mikrofont is lehet használni!
Nem tét nélküli a dolog, mert hamarosan nyelvvizsgám lesz :D
16F (Ha lány lennék tuti mindenki segítőkészebb lenne :D)
2012. okt. 30. 01:15
1/2 anonim válasza:
nyelvcsere.hu, ha közben tudnál egy másik nyelvet tanítani. Amúgy külföldi fórumokon megpróbálhatsz beépülni a németek közé, aztán beszélgetni velük skype-on.
2/2 anonim válasza:
Nem tudok oldalt.
De ha lány lennél akkor sem 100%, hogy segítőkészebbek lennének. :)
Miért nem kérsz meg valakit a környékről aki jó németes? Biztos van aki segít nekem is így segítettek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!