Olaszt vagy spanyolt tanulnál szívesebben? Miért?
13-as vagyok.
A 14-es válaszolónak szeretném megköszönni a javítást, és hozzátenni, hogy közben portugált is beszélek, ami majdnemhogy egyenlő a spanyollal, és ott "lingua" a nyelv. :) De mégegyszer köszönöm a javítást.
19: "Én kategorikusan azt sem jelenteném így ki, hogy mindegyik latin-amerikai ország fejletlenebb, mint Magyarország. Bolívia és Kuba kivételével közel azonos szinten vannak, sőt, Argentína, Chile, Mexikó talán még fejlettebbek is.
"
nem igazán, most Venezuela (korábban egy fejlett ország) megy lefelé a lejtőn, de nagyon. Onnan számíthatunk még 1-2 éven belül egy nagy durranásra. Viszont Kolumbia eszméletlen ütemben fejlődik, rengeteget javult a közbiztonsága, nagyon sok venezuelai gazdag menekült oda, sőt sok európai is kiköltözik. Argentínának meg nagyon hullámzó a gazdasága. Chile is elég fejlett.
Az viszont igaz, hogy nem lehet kijelenteni, hogy a latin-amerikai országok fejletlenebbek mint Magyarország. Ez egy hatalmas térség, itthon sem lehet összehasonlítani egy borsodi falu végét a Rózsadombbal. Ott is van jó és rossz. Azért Peruban láttam olyan helyeket, hogy az itthoni villanegyed a putrisor hozzá képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!