Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Olaszt vagy spanyolt tanulnál...

Olaszt vagy spanyolt tanulnál szívesebben? Miért?

Figyelt kérdés
olasz, spanyol, újlatin, latin, nyelvek

2012. okt. 29. 16:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

13-as vagyok.

A 14-es válaszolónak szeretném megköszönni a javítást, és hozzátenni, hogy közben portugált is beszélek, ami majdnemhogy egyenlő a spanyollal, és ott "lingua" a nyelv. :) De mégegyszer köszönöm a javítást.

2013. jan. 13. 16:02
 22/25 anonim ***** válasza:

19: "Én kategorikusan azt sem jelenteném így ki, hogy mindegyik latin-amerikai ország fejletlenebb, mint Magyarország. Bolívia és Kuba kivételével közel azonos szinten vannak, sőt, Argentína, Chile, Mexikó talán még fejlettebbek is.

"

nem igazán, most Venezuela (korábban egy fejlett ország) megy lefelé a lejtőn, de nagyon. Onnan számíthatunk még 1-2 éven belül egy nagy durranásra. Viszont Kolumbia eszméletlen ütemben fejlődik, rengeteget javult a közbiztonsága, nagyon sok venezuelai gazdag menekült oda, sőt sok európai is kiköltözik. Argentínának meg nagyon hullámzó a gazdasága. Chile is elég fejlett.

Az viszont igaz, hogy nem lehet kijelenteni, hogy a latin-amerikai országok fejletlenebbek mint Magyarország. Ez egy hatalmas térség, itthon sem lehet összehasonlítani egy borsodi falu végét a Rózsadombbal. Ott is van jó és rossz. Azért Peruban láttam olyan helyeket, hogy az itthoni villanegyed a putrisor hozzá képest.

2013. jan. 30. 00:10
 23/25 anonim ***** válasza:
22-es vagyok, azt hogy "nem igazán" azt arra értettem, hogy közel azonos szinten lennének a latin-amerikai országok.
2013. jan. 30. 00:11
 24/25 anonim ***** válasza:
Pedig Venezuelának elég sok olaja van. Vagy az amcsik már mind elszedték tőlük? :D Éljen a gerilla-hadviselés! :)
2013. jan. 30. 15:43
 25/25 anonim ***** válasza:
22-es: Így igaz.
2013. jan. 30. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!