Olaszt vagy spanyolt tanulnál szívesebben? Miért?
Figyelt kérdés
olasz, spanyol, újlatin, latin, nyelvek2012. okt. 29. 16:09
1/25 anonim válasza:
Én semelyiket! Nagy ellenségeim a rómaiak!
2/25 anonim válasza:
Én a spanyolt választottam, mert hangzásra egy fokkal jobban tetszett, és szerintem jóval többen is beszélik, mint az olaszt.
3/25 anonim válasza:
Én a spanyolt választottam, picit jobban tetszett a hangzása, ráadásul az is számított, hogy sokkal többen beszélik mint az olaszt.
4/25 anonim válasza:
:D
És még a százalékunk is egyforma... :P
5/25 anonim válasza:
Spanyolt és fogok is hamarosan, mert eddig portugált tanultam, és sokkal könnyebb lesz a spanyol, mint az olasz lenne. Pluszba jobban is tetszik sokkal:D
6/25 anonim válasza:
Nekem az olasz nyelv tetszik jobban. Raadasul, az olasz mentalitas, olasz emberek sokkal szimpatikusabbak!
Viszont, gyakorlati szempontbol, ti. többen beszelik a spanyolt, meggondolando a spanyol.
Bar nekem a nagy vagyalmom a francia, abba szerelmes is vagyok :) (legkorabban, majd ha a gyerekeim megnöttek).
7/25 anonim válasza:
Olaszt, mert a spanyol nem tetszik.
9/25 anonim válasza:
Spanyolt, mert sokkal több beszélője van, de az olasz sem rossz választás.
10/25 anonim válasza:
Ezek közül inkább spanyolt. Az olasz se nem tetszik, se túl hasznosnak nem gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!