Miért szeretik Amerikát?
Gondolom, a kultúra / rengeteg filmet-sorozatot, zenekart, énekest ad a világnak /, a lehetőségek hazája, hatalmas ország és még sorolhatnám.
Nekem főleg a változatos tájai miatt tetszik, de nem szeretnék ott élni. Akkor inkább Ausztrália.
Előző leirta én még egy kis plussz anyagiakat hozzátenék
tojás ára ugyan annyi ott mint itthon az árak megegyeznek vagy olcsóbak mint itthon!
magyar országi fizetésem villanyszerelő szakmunkásként nettó 84e ft
kanadai fizetésem 34dolláros órabérel ami lehet 60dollár is majd. kb: netto 824e ft-nak megfelelő összeg marad az életre.
Arról nem is beszélve ha itt le kell menni a gödörbe nem kell félni hogy rádomlok a homokos talaj mert ott betartják a törvényeket nem lefizetik az ellenört hoy szemethunyon számomra ilyesmi is közrejátszik
I hate America !!!
En egyaltalan nem szeretem Amerikat mert mindig csak okoskodnak es bunkok ja es butak.En nagyon büszke vagyok a hazamra es nagyon nagyon szeretem es soha nem cserelnek senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!