Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Miért szeretik Amerikát?

Miért szeretik Amerikát?

Figyelt kérdés
Nem a földrészre gondolok és nem is az emberi tiszteletre, hanem arra hogy sokan jobban szeretik amerikát mint a saját hazájukat

2012. szept. 30. 14:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, a kultúra / rengeteg filmet-sorozatot, zenekart, énekest ad a világnak /, a lehetőségek hazája, hatalmas ország és még sorolhatnám.

Nekem főleg a változatos tájai miatt tetszik, de nem szeretnék ott élni. Akkor inkább Ausztrália.

2012. szept. 30. 15:02
 2/7 anonim ***** válasza:
71%
A saját hazámnál jobban semmiképp nem szeretem. Büszke vagyok rá hogy magyar vagyok, van olyan volt osztálytársam akivel nem is állok szóba, mert kiköltözött külföldre, és rögtön ocsmány módon kezdte szidni a saját hazáját, meg minket, honfitársait. Gusztustalan a csaj.
2012. szept. 30. 15:24
 3/7 anonim ***** válasza:
81%

Előző leirta én még egy kis plussz anyagiakat hozzátenék

tojás ára ugyan annyi ott mint itthon az árak megegyeznek vagy olcsóbak mint itthon!

magyar országi fizetésem villanyszerelő szakmunkásként nettó 84e ft

kanadai fizetésem 34dolláros órabérel ami lehet 60dollár is majd. kb: netto 824e ft-nak megfelelő összeg marad az életre.

Arról nem is beszélve ha itt le kell menni a gödörbe nem kell félni hogy rádomlok a homokos talaj mert ott betartják a törvényeket nem lefizetik az ellenört hoy szemethunyon számomra ilyesmi is közrejátszik

2012. szept. 30. 15:32
 4/7 anonim ***** válasza:
26%
lassú voltam elsőre gondoltam második szélsőséges külföldi ellenes aki irigy mert ő nem mer feladni mindent egy jobb életért!
2012. szept. 30. 15:33
 5/7 anonim ***** válasza:
22%

I hate America !!!

En egyaltalan nem szeretem Amerikat mert mindig csak okoskodnak es bunkok ja es butak.En nagyon büszke vagyok a hazamra es nagyon nagyon szeretem es soha nem cserelnek senkivel.

2012. szept. 30. 16:07
 6/7 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem többen utálják, mint szeretik.
2012. szept. 30. 19:19
 7/7 A kérdező kommentje:
4: Mekkora f@szok vannak jézusom! Mer' aki nem szidja a hazáját az szélsőséges külföldi ellenes
2012. dec. 21. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!