Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Amerika, brit, aussie, kiwi...

Amerika, brit, aussie, kiwi vagy skót akcentus? Kinek melyik jön be?

Figyelt kérdés

(és melyik fajtája, pl. britnek is van több válfaja...)

én személy szerint kiwi(új-zéland) és aussie8ausztrál)párti vagyok

2009. júl. 27. 15:41
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
a lemaradt 21 accents vidi http://www.youtube.com/watch?v=3UgpfSp2t6k
2009. júl. 29. 20:32
 12/25 anonim ***** válasza:

19:44-es vagyok.

Hááát nekem az aussie nem jött be. A kiwi és a kanadai tetszik a legjobban (így hogy nem értem őket).

A csaj tényleg ügyes!

2009. júl. 29. 20:54
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
Ez az ausztrál srác szerintem drogos lehet vagy csöves. Jézusom...nekem volt egy ausztrál osztálytársam, ő jutott róla eszembe, még a külseje is ilyen volt, ez a borosta is úgy látszik, hogy nagyon jellemző az aussie-kra.
2009. júl. 29. 21:02
 14/25 anonim ***** válasza:
Rákerestem ennek a pasinak a zenekarára...tök jó a zenéjük, szeretem a Christian rockot, ők valami ilyesmit játszanak, nem? Legalábbis a szövegeikből ez jött le. Ki nem néztem volna belőle...
2009. júl. 29. 21:20
 15/25 A kérdező kommentje:
bocsánat az OFFért, a 21:20-asnak:) igen, keresztény zenét nyomnak, inkább indie pop&rock stílusban, nálunk is adtak 2007ben 1 teltházas koncertet több mint 6ezer fővel a pecsában:)Hillsong United a banda neve, nagyon sok albumuk van, keress rá youtube-on, ha gondolod
2009. júl. 29. 21:42
 16/25 anonim ***** válasza:
57%
Rájuk kerestem, nagyon jók...még itt az USA-ban is befuthatnának vagy nem tudom, híresek ők itt is? Még nem hallottam róluk. Bocs, már nem abban a korban vagyok, hogy ezeket a dolgokat nyomon kövessem + nincs TV-m szerencsére. Na a lényeg, hogy ki nem néztem volna belőle...ez a nap meglepetése.
2009. júl. 29. 21:47
 17/25 A kérdező kommentje:
megint 1 kis off: keresztény körökben "híresnek" mondhatók, az egyik énekes lány(Brooke Fraser) pedig valóban ismert szélesebb körökben is, ő pl kiwi. Nyugodtan keress rá az ő zenéjére is, bár ő más irányzatot képvisel. Egyébként a Hillsong United az ausztrál Hillsong gyüli ifi dicsőítő csapataként kezdte...
2009. júl. 29. 22:39
 18/25 anonim ***** válasza:
Az amerikai a legjobb szerintem, utána a brit, a skót elég kemény és nehezen érthető.
2009. aug. 4. 18:41
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a brit a csúcs, mert olyan lágy és finom, az amerikait néha jobban értem, de úgy elnyújtják és olyan, mintha folyton rágó lenne a szájukban. A skót egyszerűen csak érthetetlen számomra, walesit még nem nagyon hallottam beszélni, vagy csak nem tudtam, hogy az. Tehát BRIT!
2009. aug. 4. 22:26
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Ja, bocs, az előző vagyok, és nem specifikáltam rendesen: a dél-brit.
2009. aug. 4. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!