Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Olasz nyelven szeretnék az...

Olasz nyelven szeretnék az oldalamra függőlegesen tetováltatni három számomra fontos szót, fontossági sorrendben. Család, hit (Istenben hinni), pénz. Hogy is van ez?

Figyelt kérdés
2012. jún. 25. 14:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Itt az első. A kérdezőnek üzenném: attól még, mert szereted a pizzát és nagyi rizottó-receptje kiváló, még nem ismered az olasz kultúrát. Egyébként igazad van, szánalmas életem egyetlen örömforrása a netes trollkodás :)

Azoknak a válaszolóknak pedig, akik szerint kritikátlanul válaszolni kell az összes kérdésre: nem, szerintem a GYIK nem erről szól. Ha valaki azt kérdezi, hogyan kell helyesen adagolni a heroint ugyanúgy kérdéssel fogok válaszolni, mint annak, aki csekélyebb baromságokkal hozakodik elő.

2012. júl. 1. 13:51
 12/12 anonim ***** válasza:

Jahajj, és majdnem elfelejtettem:

[link]

Így jár az, aki olaszul tetováltat magára anélkül, hogy gőze lenne az olasz nyelvről. A Heroes Claire-e akarta azt magára varratni, hogy "Vivere senza rimpianti", csak a a rimpiantiból rimipianti lett.

Mindenesetre sok sikert, ha úgy érzed, hogy egy olasz tetoválás a test-lelki integritásod kulcsa.

2012. júl. 1. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!