Olasz nyelven szeretnék az oldalamra függőlegesen tetováltatni három számomra fontos szót, fontossági sorrendben. Család, hit (Istenben hinni), pénz. Hogy is van ez?
Itt az első. A kérdezőnek üzenném: attól még, mert szereted a pizzát és nagyi rizottó-receptje kiváló, még nem ismered az olasz kultúrát. Egyébként igazad van, szánalmas életem egyetlen örömforrása a netes trollkodás :)
Azoknak a válaszolóknak pedig, akik szerint kritikátlanul válaszolni kell az összes kérdésre: nem, szerintem a GYIK nem erről szól. Ha valaki azt kérdezi, hogyan kell helyesen adagolni a heroint ugyanúgy kérdéssel fogok válaszolni, mint annak, aki csekélyebb baromságokkal hozakodik elő.
Jahajj, és majdnem elfelejtettem:
Így jár az, aki olaszul tetováltat magára anélkül, hogy gőze lenne az olasz nyelvről. A Heroes Claire-e akarta azt magára varratni, hogy "Vivere senza rimpianti", csak a a rimpiantiból rimipianti lett.
Mindenesetre sok sikert, ha úgy érzed, hogy egy olasz tetoválás a test-lelki integritásod kulcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!