Szerintetek érdemes-e manapság rendőrnek menni? Arra gondoltam, ha már dolgoznom kell, akkor valami hasznosat csinálok. Persze első sorban a pénz a fontos, de azért jó lenne olyat csinálni ami a közösség életét szolgálja, de viszonylag jól fizet.
Nézelődtem neten és azt találtam,hogy a rendőrség mindenfelé keres járőrnek embereket (6 hónapos tanfolyam,eü vizsga, meg rahedli papír,fizikai alk.,...). Eredetileg én is a katonaságra gondoltam vagy esetleg tűzoltóságra,biztonsági őrködésre.
Minden esetre bemegyek a toborzó irodába és megkérdezem hogy-s mint, veszíteni nem veszítek vele semmit.
Az lenne a tuti, ha a toborzóirodán kívül találnál valami helyet ismeretség révén. A toborzóirodásokat egyáltalán nem érdekli a te sorsod, nem fogják összetörni magukat, hogy találjanak neked helyet, ők csak azt kínálják fel, amit a csapatoktól rájuk tukmálnak, de most, hogy dúl a válság és a leépítés, nem sok ilyen lehet. De ha nincs sehol semmilyen ismerősöd, akkor csak a toborzóiroda marad. Itt annyit tudsz csinálni, hogy nem hagyod elhalni az ügyet, nem csak vársz az esetleg soha meg nem jövő válaszra, de rendszeresen érdeklődsz is és próbálkozol. Aztán ha így se megy, egy idő után le lehet állni vele.
Ha nem reális a honvédség, a rendőrséget is meg lehet nézni. Előbb-utóbb, ha lesznek ismeretségeid, ott is kerülhetsz valami jobb helyre. És amíg folyamatban van az ügyed a honvédségnél, közben beléphetsz a rendőrséghez, és ha van honvédségi beosztás, utólag átmehetsz arra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!