Csak én hallom gyönyörűnek a német nyelvet? : )
Figyelt kérdés
Bárkinek mondom állásomat kinevet..2012. márc. 24. 13:46
11/25 anonim válasza:
Igen, csak te.
Szerintem olyan ronda nyelv, mint a francia.
12/25 anonim válasza:
Én kifejezetten nem szeretem a német nyelvet.
13/25 anonim válasza:
Nem, nem szép nyelv.
Viszont tökéletesen alkalmas fröcsögő nyállal üvöltözésre.
(Hitler beszédei például elég hülyén hangzanának franciául...)
14/25 anonim válasza:
Ha nem is gyönyörűnek, de mindenképpen kellemes hangzásúnak tartom. Beszélni is jobb rajta, mint angolul.
15/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
"
Viszont tökéletesen alkalmas fröcsögő nyállal üvöltözésre.
(Hitler beszédei például elég hülyén hangzanának franciául...)"
Tökéletes megítélés! Néztem pár Hitler speechet, bár az eléggé kiakasztott amikor megszólalt, hogy "azt akarom hogy békeszeretőek legyetek" :DDD
2012. márc. 24. 14:49
16/25 anonim válasza:
Mindenkinek más nyelv tetszik. Nekem kifejezetten nem tetszik a német és a német jól kicsesznek a magyarokkal. Tudom nem politizálni akarsz, de ők nyomnak a nyomorba minket, na de mindegy.
17/25 anonim válasza:
Kissebbségben vagyunk, úgy látom: Szerintem is szép nyelv a német. Hallgatni, beszélni és használni. Pont emiatt kezdtem én is tanulni és ha a szépségéről beszélek, csak kérdőn néz rám mindenki. :)
18/25 anonim válasza:
Jól beszélek németül, de borzasztóan utálom a hangzását.
19/25 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a hangzása, de én is azt hittem, hogy ezzel egyedül vagyok... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!