Csak én hallom gyönyörűnek a német nyelvet? : )
Figyelt kérdés
Bárkinek mondom állásomat kinevet..2012. márc. 24. 13:46
2/25 A kérdező kommentje:
Olyan érdekes. Bár én azért kezdtem el németet tanulni, mert beleszerettem egy német színészbe, és azóta is csüngök minden kiejtett szaván, de reálisan megítélve is szépnek találom:D
2012. márc. 24. 13:55
3/25 anonim válasza:
Én egész nyáron németekkel vagyok körűlvéve,de még sohasem hallottam gyönyörűnek.
4/25 anonim válasza:
Hát így érthető, én anno rajongtam egy francia színészért és mily gyönyörű volt a francia nyelv. Most meg már blöööe.
5/25 anonim válasza:
Én is annak találom. Személy szerint a francia és japán nyelvet is.
6/25 A kérdező kommentje:
Talán az angol suttogva szebb, romantikusabb nyelv a németnél. Megállapítás xd
2012. márc. 24. 13:58
7/25 A kérdező kommentje:
Hú én szeptembertől kezdhetek el franciát tanulni, alig várom, gyermekkorom szépsége volt a Rómeó és Júlia musical franciául. A japánról ne is beszéljünk, bár szerintem sokaknak volt egy japán-mániás korszaka:D
2012. márc. 24. 14:00
8/25 anonim válasza:
Én személy szerint rosszul vagyok ha meghallom, de mások vagyunk. :)
9/25 anonim válasza:
A francia Rómeó és Júlia musicalt én is imádom. ^^
Az angolt nem találom valami szépnek, bár soha nem is voltam jó belőle.
Emlékszem, amikor kicsi voltam, a Benny Hill-ben hallottam először németet. XD
10/25 anonim válasza:
Én már hetedik hónapja élek német területen, és én is tökre szeretem. Bár reálisan megítélve szerintem elég 'durva', recsegős nyelv, vannak nála sokkal puhább, lágyabb nyelvek is. Pl angol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!